Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Motivul pentru care celebrul designer a dat-o în judecată pe mama copiilor lui

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează! Motivul pentru care celebrul designer a dat-o în judecată pe mama copiilor lui
9

de Andra Stana,

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în proces de divorț. Designerul este reclamant într-un proces împotriva mamei copiilor lui, la Judecătoria Buftea.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după 12 ani de căsătorie

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu, despre care s-a tot zvonit că se despart, se vor întâlni în fața judecătorilor. Totul are loc la un an de zile de când s-a zvonit că designerul și cântăreața divorțează.

Luna trecută, designerul a cerut o ordonanță preşedinţială. Acțiunea a fost depusă pe data de 12 aprilie 2022 la Judecătoria Buftea. Ea va fi susținută în fața unui complet care se exprimă pe materia ”minori și familie”, scrie Fanatik.

Ce își dorește Alexandru Ciucu să obțină cu ordonanța președințială cerută

Nu se știu încă alte detalii referitoare la divorțul celor doi, dar ce este cert este că emiterea unei ordonanțe preşedinţiale e o procedură prin care se stabilește un posibil program de vizitare al copiilor pe care îi are un cuplu aflat în divorț. Totul, în cazul în care părțile nu se înțeleg asupra acestui aspect, informează libertatea.ro.

Prin procesul deschis la Judecătoria Buftea, se pare că Alexandru Ciucu urmărește ca Alina Sorescu să respecte anumite lucruri legate de împărțirea custodiei fetițelor, precum și a programului de vizitare.

Potrivit documentului obținut de ziarul Libertatea, procesul are loc pe secția civilă. Alexandru Ciucu este reclamantul, în timp ce Alina Sorescu e pârât. Informația poate fi verificată în captura foto obținutăvde pe portalul just.ro.

Alexandru Ciucu: „Nu am nimic de declarat”

Contactat de fanatik.ro, Alexandru Ciucu nu a vrut să facă niciun comentariu referitor la acest subiect.

„Nu am nimic de declarat, aș dori să mă înțelegeți si să terminăm conversația acum”, a spus el.

Primele zvonuri despre problemele din mariajul dintre Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

În primăvara lui 2021, s-a scris pentru prima oară despre faptul că mariajul dintre Ciucu și Sorescu ar scârțâi. Atunci au apărut și speculațiile cum că cei doi ar divorța.

„Nu se pune problema de așa ceva!”, a spus Alexandru Ciucu pentru redactia.ro.

Apoi, tot în 2021, Alexandru Ciucu a apărut pe străzile din Capitală în compania altei femei. Au apărut imediat zvonuri cum că designerul o înșală pe Alina Sorescu.

Alexandru-Ciucu-si-Alina-Sorescu-ajung-la-tribunal.-Ce-a-cerut-celebrul-designer-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Atunci, artista a venit în platoul „Exclusiv VIP” de la Prima TV. Prezentatorul Cristi Brancu a întrebat-o despre speculațiile apărute în care protagonist era Alexandru Ciucu, soțul ei.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus la Prima TV Alina Sorescu, conform click.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010. Între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani și au împreună două fete, Elena Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, venită pe lume pe 20 aprilie 2016.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În ultima zi de festival, le-a făcut cunoștință Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu se arătase interesat de Alina Sorescu.

Sursa foto: arhivă TVmania

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton