Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție după zvonul că divorțează: „Ca în vremurile bune”

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, prima apariție după zvonul că divorțează: „Ca în vremurile bune”
4

de Andra Stana,

În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe zvonuri care dădeau drept sigură despărțirea dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. În tot acest timp, cei doi au negat constant informația cum că divorțează. Totodată, eu au continuat să fie o familie unită de dragul fetițelor pe care le au împreună.

Lunea trecută, pe 13 septembrie, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au însoțit cele două fetițe în prima zi de școală.

Divorțează Alina Sorescu? Este soția lui Alexandru Ciucu de 11 ani de căsnicie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de aproape 11 ani, însă în ultimul an au apărut multe speculații cum că relația lor ar fi ajuns într-un impas, scrie libertatea.ro.

Până acum, niciunul nu a confirmat divorțul, însă au continuat să se afișeze împreună și să ignore zvonurile apărute.

Ieri, 13 septembrie, cunoscutul designer a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de soția lui, dar și de cele două fete ale lor în prima zi de școală.

Alina-Sorescu-si-Alexandru-Ciucu-prima-aparitie-in-doi-dupa-zvonul-ca-divorteaza-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Un nou început de școală ca în vremurile bune. Succes tuturor! Vă pupăm”, a fost mesajul transmis de Alexandru Ciucu. 

În pofida faptului că au apărut multe zvonuri despre divorț, cei doi continuă să pozeze într-o familie unită care nu dă nicio secundă semne că lucrurile nu ar fi prea bune între ei.

Tatăl Alinei Sorescu infirmă divorțul fiicei sale de Alexandru Ciucu

Gabi Sorescu, tatăl Alinei Sorescu, cel care de fapt i-a fost solistei și impresar, la debut, însoțind-o la toate concertele din țară, afirmă că fiica lui și ginerele nu s-au separat.

„Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, a declarat socrul lui Alexandru Ciucu pentru playtech.ro.

Alina Sorescu este foarte discretă în declarații atunci când este atins subiectul divorțului. Vedeta nu își dorește să dea prea multe detalii despre căsnicia ei cu Alexandru Ciucu.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a declarat Alina Sorescu la o emisiune TV.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton