Homepage  / Vedete româneşti

Alina Sorescu, despre zvonurile că are un iubit și datorii. „Se urmărește o înscenare în plin proces”

Alina Sorescu, despre zvonurile că are un iubit și datorii. „Se urmărește o înscenare în plin proces”
9

de Roxana Mirea,

Alina Sorescu, care se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, a lămurit toate zvonurile în ceea ce o privesc. S-a spus că artista ar avea datorii și ar fi implicată într-o altă relație. Alina Sorescu a lămurit situația și a ținut să precizeze că se încearcă discreditarea ei după ce a obținut o nouă victorie în procesul de divorț.

Alina Sorescu, despre zvonurile că are un iubit și datorii

Recent, Alina Sorescu a obținut o nouă victorie în procesul de divorț dintre ea și Alexandru Ciucu, tatăl fetițelor sale. Artista susține că după ce instanța a decis pentru a doua oară ca fetițele să rămână la ea, au apărut mai multe zvonuri menite să o discrediteze. S-a spus că ar avea o relație amoroasă cu un alt bărbat și că firma ei ar fi dat faliment.

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație. Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am facut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea.

Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat artista pentru impact.ro.

Alina-Sorescu-despre-zvonurile-ca-are-un-iubit-si-datorii-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alina Sorescu, o nouă victorie în instanță

Alina Sorescu, în vârstă de 35 de ani și Alexandru Ciucu, în vârstă de 46 de ani, au decis să divorțeze după o căsnicie de 12 ani. Cei doi au împreună două fetițe, pe Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani.

Cunoscutul designer a cerut ca domiciliul celor două fiice ale lor să fie stabilit la el, însă judecătorii au respins cererea. Fostul partener al Alinei Sorescu a introdus cale de atac, iar instanța a decis pentru a doua oară ca fetele să rămână să locuiască cu mama lor

„Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță presedințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el.

Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac. Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului. Sunt încrezătoare că totul va fi bine”, a transmis Alina Sorescu, pe pagina personală de Facebook.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton