Homepage  / Știri

„Ally McBeal” începe în această seară la Euforia TV

"Ally McBeal" începe în această seară la Euforia TV

de Redactia Tvmania

Toamna aceasta, Euforia TV aduce în prim-plan seriale americane de mare succes internaţional, subiecte captivante, intrigi pe masură şi actori de renume. Printre ele, și „Ally McBeal”, serial ce va fi difuzat de azi, de luni până joi, de la ora 23.00.

„Ally McBeal” a avut nici mai mult nici mai puţin de 33 de nominalizări la premiile Emmy şi 5 premii câştigate, 4 Globuri de Aur, nominalizat la Satellite Awards şi Bafta Television Awards.

Practic necunoscută publicului de televiziune înainte de „Ally”, Calista Flockhart a intrat spectaculos în rol şi a ajuns rapid în centrul atenţiei publicului imediat după lansarea acestui serial. Billy, iubitul din copilărie al lui Ally, lucrează la firma de avocatura unde ea tocmai s-a angajat. Nu numai ca Billy s-a căsătorit, dar superba lui soţie, Georgia, este tot avocat. In plus, Ally pierde primul ei caz, care ar fi trebuit să fie „o victorie uşoară”. Ar putea oare lucrurile să meargă mai prost de atât? Poate că Ally ar trebui să urmeze sfatul acţionarului firmei, Richard Fish: „Câştigă suficienţi bani şi toate celelalte vor veni după aceea.“

Un serial despre dezamăgire şi suspiciune îmbinat la perfecţie cu un optimism debordant şi buna dispoziţie dar şi cu şansa unui nou început.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton