Homepage  / Vedete străine

Alp Navruz a confirmat relația cu Ayça Ayşin Turan. „Suntem fericiți”

Alp Navruz a confirmat relația cu Ayça Ayşin Turan. „Suntem fericiți”
8

de Roxana Mirea,

Alp Navruz a confirmat relația cu Ayça Ayşin Turan, colega lui din serialul “Ada Masalı” (“Poveste de pe insulă”), o comedie romantică. Zvonurile referitoare la o relație amoroasă între cei doi actori au apărut atunci când aveau loc filmările pentru „Ada Masalı”.

Alp Navruz a confirmat relația cu Ayça Ayşin Turan

Se pare că Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan s-au îndrăgostit unul de celălalt pe platourile de filmare ale serialului „Ada Masalı”. Zvonurile au durat luni de zile, însă Alp Navruz n-a confirmat niciodată în mod oficial relația cu Ayça Ayşin Turan, chiar dacă fanii văzuseră chimia dintre ei de pe micul ecran. Deși cuplul a ocolit întrebările legate de relația lor și a asigurat că între ei nu există decât o prietenie frumoasă, în cele din urmă actorul a decis să facă lumină în acest caz și să vorbească deschis despre povestea sa de dragoste cu actrița, potrivit divinity.es.

Sincer, se scriu atât de multe lucruri despre noi… încât Ayça și cu mine suntem surprinși citindu-le. Am început cu o relație frumoasă de prietenie și apoi am început ceva mai mult. Relația noastră merge bine și suntem fericiți”, a mărturisit Alp Navruz.

Cea care nu a vorbit încă despre asta este actrița, care nu a confirmat spusele iubitului ei. Cuvintele actorului sunt, deocamdată, singurele declarații pe seama relației lor. Ei nu au vorbit despre acest subiect nici pe rețelele sociale.

Alp Navruz și Ayça Ayşin Turan au alimentat zvonurile cu privire la relația lor în luna septembrie, când amândoi au publicat aceeași fotografie pe conturile lor de Instagram. În respectiva imagine, cei doi actori apăreau îmbrățișați și cu zâmbetul pe buze.

Alp-Navruz-a-confirmat-relatia-cu-Ayca-Aysin-Turan-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

 Despre ce este vorba în „Ada Masalı”

Protagonista este Haziran (Ayça Ayşin Turan), o femeie de succes, ambițioasă, obișnuită cu viața la oraș, care își dorește foarte mult să lucreze în Tokyo. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, iar Haziran este trimisă de către șefi pe insula Kırlangıç.

Tânăra trebuie să se obișnuiască cu stilul de viață insular, total diferit de cel la care visa. În Kırlangıç, ea îl cunoaște pe omul bun la toate de pe insulă, Poyraz (Alp Navruz), un bărbat care iubește natura și care a stat mereu departe de tumultul marilor orașe. Cei doi sunt firi total opuse, dar asta nu-i împiedică să se îndrăgostească unul de celălalt.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton