Homepage  / Vedete / Vedete străine

Altair Jarabo, din „Legea iubirii”, este îndrăgostită! Primele declarații despre partenerul său

Altair Jarabo, din „Legea iubirii”, este îndrăgostită! Primele declarații despre partenerul său

de Redactia Tvmania

Actrița Altair Jarabo, pe care o putem urmări în telenovela „Legea iubirii”, redifuzată zilnic de Pro Gold, de la ora 18.30, a fost întotdeauna una dintre persoanele care a preferat discreția atunci când s-a discutat despre viața sa personală.

Cu toate acestea, atunci când iubirea vine, sentimentul nu poate fi ascuns mult timp. Într-un interviu recent acordat jurnalistei Mara Patricia Castañeda , Altair a dezvăluit că este într-o nouă relație de iubire de mai bine de trei luni. 

 

„În acest moment sunt într-o relație. Nu am mai spus asta până în acest moment, dar da, sunt într-o relație și totul este foarte bine este frumos”, a spus Altair. 

Altair, care are peste trei milioane de urmăritori pe Instagram a recunoscut că trece printr-o perioadă foarte bună în ceea ce privește această latură a vieții sale. 

„Sunt liniștită simt că pot fi eu și mă simt extrem de bine”, a mai spus aceasta.
Chiar dacă nu se vede încă măritată și cu copii, Altair a recunoscut că i-ar plăcea să ajungă și în acea etapă. 
 

„Mi-ar plăcea să am parte de toate astea, nu pot să mint. Mi-ar plăcea să am copii, să mă căsătoresc, da, dar este mult mai important cu cine, decât momentul în care se va întâmpla”. 

Aceasta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noul său partener, dar a specificat că s-au cunoscut în urmă cu câteva luni prin intermediul unui prieten comun.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton