Homepage  / Știri / Televiziune

Alte două spin-off-uri din „Să-nceapă aventura” vor avea premiera în curând la Cartoon Network

Alte două spin-off-uri din „Să-nceapă aventura” vor avea premiera în curând la Cartoon Network

de Redactia Tvmania

„Să-nceapă aventura”, în original „Adventure Time” (2010), urmărește peripețiile a doi prieteni foarte buni, câinele Jake și omul Finn, plasate pe fabulosul tărâm Ooo, o lume postapocaliptică, plasată într-un viitor îndepărtat, la aproximativ o mie de ani de la un probabil holocaust nuclear. Serialul animat are opt trofee Emmys și alte 18 premii și 49 de nominalizări.

Despre „Să-nceapă aventura”, Entertainment Weekly a comentat: „Serialul ne face să ne dorim să fim din nou copii, doar pentru a putea crește alături de extraordinarii copii care se uită acum la «Să-nceapă aventura»”.

În afara celor 10 sezoane, „Să-nceapă aventura” are și mai multe spin-off-uri care detaliază povestea, contextul în care se desfășoară aceasta sau personajele care o populează. Dintre acestea, Cartoon Network România anunță două premiere pentru luna aprilie: „Finn și Jake în cea mai tare aventură” – care va avea premiera pe 19 aprilie și „Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate” – care va fi difuzat pe 24 aprilie.

 

„Finn și Jake în cea mai tare aventură”

Premiera este pe 19 aprilie la ora 15:55 

Și continuă de luni până duminică la ora 15:55

Țara Ooo este un continent imens care ascunde multe locuri și regate uimitoare. „Finn și Jake în cea mai tare aventură” le oferă telespectatorilor ocazia unică să viziteze regiunile îndepărtate din Ooo Land. Eroii vor întâlni un elefant galben din Regatul Bomboanelor. Finn va încerca să-l convingă pe Jake că prințesa Flamă nu este de fapt rea. Va reuși să o facă, în ciuda dorinței eroinei de a pune stăpânire pe Regatul Goblin? Finn și Jake vor călători, de asemenea, în Regatul Norilor, în căutarea unui nou loc doar al lor. De asemenea, vor merge la stupul de albine și la casa de păsări. Urmăriți și vedeți ce li se întâmplă.

Difuzat de luni până duminică la ora 15:55 

„Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate”

Premiera este pe 24 aprilie la ora 15:55

Un nou episod special din seria „Să-nceapă aventura: Tărâmuri îndepărtate” vine în curând! „Obsidianul” durează 44 de minute și spune povestea aventurilor necunoscute ale Prințesei Gumiță și ale lui Marceline, care vor fi forțate să-și înfrunte trecutul.

Creatorii introduc un nou personaj – un băiețel, Glass Boy, care este convins că povestea unui monstru adormit este doar un basm vechi. Din păcate, curând se dovedește că îngrozitoarea creatură există. Este un dragon care a dormit ani de zile într-o peșteră în care… Marceline însăși l-a urmărit! Cântecul ei unic la chitară are o putere extraordinară – muzica ei poate influența realitatea. Orășenii nu au nimic mai bun de făcut decât să convoace un vampir.

Difuzat sâmbătă, 24 aprilie, la ora 15:55

Foto: Cartoon Network

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton