Homepage  / Vedete

Am aflat care va fi următorul proiect TV al telenovelistei Ariadne Diaz!

Am aflat care va fi următorul proiect TV al telenovelistei Ariadne Diaz!

de Redactia Tvmania

Regizoarea Rosy Ocampo (care a realizat „Antes muerta que Lichita” şi „Por ella soy Eva”) vrea să dea lovitura anul viitor în Mexic şi SUA cu o telenovelă atipică produsă de Televisa. Producţia va arăta mai mult a serial decât a telenovelă, spun cei de la peopleenespanol.com, şi se va intitula „La doble vida de Estela Carrillo” („Viaţa dublă a Estelei Carrillo”).

ariadne-diaz

Protagonista va fi Ariadne Díaz (30 de ani), iar din distribuţie vor mai face parte Danilo Carrera şi Africa Zavala (iubita lui Eduardo Yañez). Aceasta din urmă a luat o pauză de un an după ce a jucat în „Amores con trampa”, iar acum este entuziasmată să se întoarcă pe platourile de filmare.

La fel de bucuroasă este și Ariadne, care de-abia aşteaptă să-i dea viaţă Estelei, o cântăreaţă cunoscută din Los Angeles, cu un trecut obscur de care nu poate scăpa. Ea este, de fapt, o imigrantă mexicană care, pentru a nu-şi deconspira adevărata identitate, acceptă să declare în favoarea unui presupus criminal.

Telenovela „La doble vida de Estela Carrillo” este prima în care actriţa joacă după ce a născut. În luna mai a acestui an ea şi iubitul ei, actorul şi model de origine Marcus d’Ornellas, au devenit părinţii unui băieţel.

Pe micile noastre de la noi pe Ariadne aţi văzut-o în telenovelele „Culorile pasiunii”, „Împreună pentru totdeauna” şi „RBD: La familia”.

Te-ar putea interesa și:

1. Actriţa mexicană Ariadne Diaz a devenit mămică

2. Ariadne Diaz nu mai are mult şi naşte. Cum arată actriţa însărcinată

3. Ariadne Diaz şi Christian Meier au terminat relaţia

4. Ariadne Diaz şi Christian Meyer sunt împreună

5. Actorii de telenovele Ariadne Diaz şi Jose Ron s-au despărţit

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton