Homepage  / Cinema

Am fi putut vedea un spin-off al „Titanicului” anul acesta

Am fi putut vedea un spin-off al „Titanicului” anul acesta

de Redactia Tvmania

Celebra Listă Neagră (unde apar cele mai bune scenarii care nu ajung să fie produse din diverse motive) a anului 2016 a apărut, iar surpriza de pe ea este un spin-off al celebrei pelicule „Titanic”, regizate de James Cameron.

titanic

Povestea are în centru o mamă superprotectoare care vrea să-și țină aproape fiica adolescentă, fratele acesteia și pe surioara cea mică în timpul naufragiului vasului Titanic în 1912, după cum își prezintă canadianul James Cameron filmul.

Ideea este exact cea din celebra piesă de teatru „Rosencrantz și Guildenstern sunt morți”, în care două personaje minore din „Hamlet” își trăiesc propria lor aventură având pe fundal destinul tragic al prințului Danemarcei. Piesa a fost adaptată pentru marele ecran în 1990, cu Gary Oldman, Tim Roth și Richard Dreyfuss în distribuție. Pare să fie vorba despre același concept și în noul „Titanic” al lui Cameron.

Printre proiectele care mai apar pe Lista Neagră 2016, mai găsim: „Blond Ambition” – un film biografic despre debutul Madonnei sau „Hotel Artemis” – un scenariu al lui Drew Pearce („Iron Man 3”) despre un Los Angeles al viitorului cuprins de haos.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton