Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

„Am rămas cu un gust amar”. Mira a explicat de ce a dezamăgit-o experiența „X Factor”

„Am rămas cu un gust amar”. Mira a explicat de ce a dezamăgit-o experiența „X Factor”
5

de Andra Stana,

Nu multă lume își mai aduce aminte că Mira a participat la „X Factor” în urmă cu mai mulți ani. Artista a rămas cu un gust amar după participarea la emisiunea de la Antena 1. Abia acum, Mira a mărturisit că nici nu a fost difuzată la televizor atunci când a ieșit din competiție.

De curând, tânăra artista a fost în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, unde a venit însoțită de mama ei. Mira a lansat o melodie alături de mama ei, Aurelia Cimpoieru, care este interpretă de muzică populară.

În anul 2012, Mira a participat la „Vocea României” și a făcut parte din echipa lui Marius Moga. La vremea respectivă, ea a impresionat cu vocea ei.

Puțini știu că înaintea acestui show, Mira și-a încercat însă norocul și la „X Factor”, scrie libertatea.ro.

„Am-ramas-cu-un-gust-amar.-Mira-a-explicat-de-ce-a-dezamagit-o-experienta-„X-Factor-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Experiența „X Factor” este una tristă în amintirea Mirei. Artista a fost dezamăgită după participarea la acest show și a mărturisit că nici nu a fost difuzată la TV.

„Da, și am rămas cu un gust amar, crezând că nu sunt suficient de bună. La un moment dat am ieșit din concurs și nici nu m-a difuzat, nu nimic. A fost super bizar”, a declarat Mira.

Mira s-a despărțit de iubitul ei. Se iubeau de doi ani

După o relație de doi ani, Mira s-a despărțit de iubitul ei. Artista a mărturisit că nu a vrut să spună de la bun început ce se întâmplă în viața ei amoroasă, pentru că nu era destul de sigură despre situația în care se afla.

„A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre. N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi.

Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum”, a spus Mira în cadrul unui videoclip pe TikTok.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton