Homepage  / Vedete româneşti

Amalia Bellantoni și soțul ei, victimele unui jaf. „Au fost foarte multe momente grele”

Amalia Bellantoni și soțul ei, victimele unui jaf. „Au fost foarte multe momente grele”
9

de Roxana Mirea,

Amalia Bellantoni, fostă concurentă de la „Chefi la cuțite”, va avea propriul reality show la Antena Stars: „La Famiglia, cu Amalia Bellantoni”. Aceasta a fost invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, împreună cu soțul ei și cei doi fii ai lor. În cadrul emisiunii, Amalia a mărturisit ce studii are, dar a vorbit și despre întâmplările nefericite cu care s-au confruntat.

Ce studii are Amalia Bellantoni

„La Famiglia, Cu Amalia Bellantoni”, noul reality show, care va avea premiera la Antena Stars pe 8 ianuarie, îşi propune să urmărească peripeţiile familiei fostei concurente de la „Chefi la cuțite”, atât în viaţa de familie, cât şi în mediul de business. Recent, Amalia Bellantoni a fost invitată în platoul emisiunii Showbiz Report, împreună cu soțul ei și cei doi fii ai lor. Printre altele, ea a declarat că a studiat limbile străine și că este traducător autorizat. Pe de altă parte, Amalia a spus că este capul familiei.

Eu am studiat limbile străine și am diplome de traducători, iar ca să fac și eu un ban în plus când nu merge nimic pe pandemia aceasta, eu sunt traducător autorizat și de încredere. Referitor” La Famiglia”, noi suntem aici în varianta minimalistă, dar vin și părinții, nepoții și toți ceilalți. Implică un efort foarte mare din partea mea, pentru că ceea ce fac eu este o meserie foarte grea, sunt capul familiei, o port pe umerii mei”, a declarat Amalia Bellantoni pentru Antena Stars.

Amalia-Bellantoni-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Amalia Bellantoni și soțul ei, victimele unui jaf

Amalia Bellantoni a vorbit și despre un moment neplăcut cu care s-au confruntat. Ea și soțul ei au fost victimele unui jaf. O persoană, pe care o credeau de încredere, le-a spart ferma și a sustras de acolo mai multe utilaje. Din nefericire, bunurile nu au putut fi recuperate.

Au fost foarte multe momente grele, pe care am vrut să le uităm, dar nu ai cum. O persoană de încredere ne-a spart ferma și ne-a luat multe mașinării pe care le foloseam acolo. Pe individul respectiv îl cunoaște tot satul, este hoțul satului, noi nu am știut asta. A trebuit să vedem pe propria noastră piele. Nu am reușit sa recuperăm nimic pentru că nu am avut colaborarea poliției. Noi știm cine este, însă este o problemă mare”, a mai povestit Amalia Bellantoni.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton