Homepage  / Ultimul număr

Amalia Enache: Impresii de la nunta regală

Amalia Enache: Impresii de la nunta regală

de Redactia Tvmania

Corespondentul special de la Pro TV ne-a povestit, imediat după întoarcerea în ţară, că a rămas impresionată de felul în care au trăit britanicii evenimentul nunţii dintre Catherine Middleton şi Prinţul William (actualii Duce şi Ducesă de Cambridge).

De la pălării trăsnite la miros de cârnăciori ca în pădurile noastre, de 1 Mai, Amalia le-a văzut (şi mirosit) pe toate.

Având în spate experienţa unei alte nunţi regale (în 2004 a fost în Spania, la nunta Prinţului Felipe), ştirista a ajuns la Londra, alături de operatorul Emil Pascu, cu două zile înainte de nuntă, încărcaţi cu multă aparatură tehnică „ce ne-a permis să transmitem chiar printr-un videotelefon, pe Internet, din mijlocul mulţimii, în timpul ceremoniei şi să filmăm imagini HD. Am mai avut cu mine cele trei ţinute pregătite de stilista Pro TV, Ina Isbăşescu, şi cam atât”, ne-a povestit Amalia.

Pentru transmisiuni au colaborat acolo cu partenerii Pro TV de la Sky News: „Practic eram sute de jurnalişti din toată lumea, umăr la umăr şi care nu aveam nici un minut în plus sau în minus faţă de cele alocate pe satelit pentru noi, deoarece locul fizic trebuia eliberat imediat. Cu toate acestea, echipa era atât de profesionistă încât n-a existat vreun decalaj”, spune ea.

Citeşte în revistă articolul integral.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton