Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Amalia Enache s-a relaxat în Toscana

Amalia Enache s-a relaxat în Toscana

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea ştirilor de noapte de la Pro TV şi-a petrecut cele câteva zile din vacanţa de Paşte în superba regiune italiană, în staţiuni precum Cinque Terre şi Portofino. “Între mare şi cer, am străbătut dealurile pline de măslini şi vie, maci şi flori curgătoare, am urcat şi am coborât văi în trasee montane spre stâncile cu cele 5 sate pescăreşti multicolore, azi patrimoniu Unesco, sau am luat vaporul spre cochetul Portofino”, a povestit ea.

“Fiecare din cele cinci «terre» cu farmecul său, dar cu un liant comun: am întâlnit oameni ai locului minunaţi, într-un mod ciudat neatinşi în căldura şi deschiderea lor de abundenţa de turişti. Sau poate că doar acum, la început de mai, am avut eu noroc de atâta linişte, bunăvoinţă şi căldură umană”.

A fost şi la Pisa

Amalia a avut noroc şi de vreme bună şi s-a bucurat de tradiţionala îngheţată de lămâie din Toscana, iar cucerită de locuri şi de localnici, a “reuşit” şi să-şi uite aparatul foto pe o bancă şi şi-a dat seama abia după încă o oră de plimbare.

După ce a revenit la banca buclucaşă, ea a găsit acolo două localnice care nu se mişcaseră de teamă să nu dispară aparatul foto uitat de turista noastră!

Amalia a intrat şi în câteva biserici de munte, pentru a intra în atmosfera pascală. “M-am bucurat  mult şi de Pisa, care, dincolo de turnul câş, e un oraş atât de tineresc şi de vioi, cum altfel, câtă vreme e un mare centru universitar şi, din 90 de mii de locuitori, vreo 60 de mii sunt studenţi!”, a adăugat ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton