Homepage  / Știri

Amalia Enache transmite nunta regală de la Londra

Amalia Enache transmite nunta regală de la Londra

de Redactia Tvmania

Cea mai aşteptată nuntă a anului este fără doar şi poate cea a Prinţului William cu Kate Middleton. Cum evenimentul din 29 aprilie se anunţă a fi cea mai urmărită transmisiune în direct din toate timpurile, corespondentul Pro TV, Amalia Enache, va transmite de la faţa locului. Ea se va afla la Londra şi îi va introduce pe telespectatori în atmosfera ceremoniei.

„Îi invit pe telespectatori la cel mai „încoronat” reality-show posibil. Povestea are toate ingredientele unui basm al zilelor noastre: un prinţ chipeş, ce într-o zi va fi rege, şi o frumoasă fată care l-a aşteptat 10 ani până în ziua asta în care nu doar se mărită, dar face primul pas spre un trai de viitoare regină. Totul, pe o stare de emoţie colectivă a unui popor întreg care şi-a pierdut în mod tragic prinţesa preferată, Lady Di, cea care acum nu îşi vede fiul mire”, a declarat entuziasmată Amalia.

Vedeta Pro TV nu se află la prima experienţă de o asemenea amploare, dar este la fel de nerăbdătoare să surprindă toate detaliile care dau farmecul specific acestor evenimente. „În urmă cu şapte ani am transmis pentru Pro TV din Spania, de la grandioasa nuntă a Prinţului Felipe cu Letizia Ortiz. N-am uitat nici o secundă din tot ce am trăit acolo, n-am uitat nici măcar un frame din imaginile pe care le-am surprins cu privirea sau cu camera”, şi-a amintit Amalia.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton