Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Amalia Năstase, adevărul despre relația dintre Ilie Năstase și fetele lui. Câți bani le dă fetelor

Amalia Năstase, adevărul despre relația dintre Ilie Năstase și fetele lui. Câți bani le dă fetelor

de Redactia Tvmania

lie Năstase și Amalia au divorțat în urmă cu mai bine de 11 ani, însă continuă să aibă o relație, dat fiind faptul că au împreună două fete, pe Alessia și pe Emma. 

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu mama fiicelor sale, fostul tenismen are grijă să le ofere tot confortul și să le facă toate poftele. Iar cea care afirmă asta e chiar Amalia Năstase.

Aceasta s-a recăsătorit cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu, cu care a mai făcut un copil, dar are numai cuvinte de laudă la adresa fostului sportiv și soț.  Amalia Năstase a mărturisit că Ilie are mare grijă de fiicele lor și încearcă să le mulțumească cu absolut orice. “Mă bucur de copii, este ceva normal, ca orice mamă! Alessia este la facultate și este la Paris să studieze, a luat o bursă de merit și a ajuns acolo. Emma și Tomiță merg și ei cu școala, își dau toată silința să învețe și să fie cei mai buni. Au început de o săptămână școala și acum ne adaptăm și noi noilor reguli ca toată lumea, nu avem ce face. Ilie este tare mândru de fetele sale, este un lucru firesc. citește continuarea pe libertateapentrufemei.ro

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton