Homepage  / Vedete străine

Amanda Seyfried, accident vestimentar pe scena Critics Choice Awards 2023. „Rochia se tot rupe”

Amanda Seyfried, accident vestimentar pe scena Critics Choice Awards 2023. „Rochia se tot rupe”

de Roxana Mirea,

Amanda Seyfried a strălucit într-o rochie aurie la gala Critics Choice Awards 2023. Totuși, actrița a suferit un mic accident vestimentar când s-a ridicat să urce pe scenă pentru a-și primi premiul. Iată în ce mod a reușit celebra actriță să remedieze situația.

Amanda Seyfried a avut un accident vestimentar la Critics Choice Awards 2023.

Amanda Seyfried a uimit la Critics Choice Awards 2023 într-o superbă rochie Dior aurie, dar a trebuit să se acopere rapid când a suferit o defecțiune vestimentară în timpul show-ului. Seyfried a strălucit pe covorul de duminică, 15 ianuarie 2023, la Fairmont Century Plaza Hotel din Los Angeles și a urcat pe scenă pentru a accepta premiul pentru „Cea mai bună actriță într-o miniserie sau film realizate pentru televiziune”, pentru interpretarea celebră a lui Elizbeth Holmes în „The Dropout”.

Se pare că a fost nevoită să se țină de spatele rochiei pentru a nu-i cădea de pe umeri în timp ce se îndrepta spre scenă. Mai târziu, când „The Dropout” a câștigat premiul pentru „Cea mai bună miniserie”, Amanda Seyfried a urcat din nou pe scenă, alături de alți membri ai distribuției și ai echipei de creație. Însă, de data aceasta a purtat o jachetă de piele neagră pe umeri, acoperind defecțiunea rochiei.

După cum a dezvăluit în timpul unui interviu pe covorul roșu pentru Access Hollywood, Amanda Seyfried a spus că rochia „se tot rupe” – ceea ce probabil a facilitat folosirea jachetei.

E în regulă! Să fiu sinceră, este o rochie veche„, a spus ea ridicând din umeri.

Într-un interviu pentru ET, înainte de ceremonia de premeire, actrița a vorbit și despre rochia de epocă. Ea a părut puțin îngrijorată în legătură cu aceasta, explicând: „Încerc doar să o țin pe mine”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton