Homepage  / Știri

Amanda Seyfried, plictisită de relaţia la distanţă

Amanda Seyfried, plictisită de relaţia la distanţă

de Redactia Tvmania

Actriţa (pe care o veţi putea vedea începând cu 21 mai în cinematografele de la noi în filmul “Scrisori către Julieta” alături de Gael Garcia Bernal) ar vrea ca iubitul ei, actorul britanic Dominic Cooper, să se mute cu ea în New York.

“Eu am cumpărat o casă nu în Los Angeles, nici in Londra, ci New York, el încă nu. Sper doar că se va decide să se mute cu mine după o perioadă. Prietenii lui sunt în Londra, nu poate să-i lase în urmă”, a spus Amanda, citată de showbizspy.com.

Amanda este conştientă însă că meseriile lor îi ţin la distanţă. “Pare că lucrurile stagnează, dar nu e aşa. Ne trimitem mesaje toată ziua. Este mai uşor decât credeam că o să fie”, a adăugat ea. Amanda şi Dominic (31 de ani) sunt împreună din 2008, de la filmările peliculei “Mamma mia!” în care au apărut împreună. 

Actriţa în vârstă de 24 de ani a mai declarat recent că mediul în care a crescut din orăşelul Allentown, Pennsylvania a făcut-o să se teamă de sex în tinereţe.Când sora mea şi-a pierdut virginitatea am considerat acest lucru dezgustător şi eram speriată de sex”, a povestit ea.

Amanda va juca în următorul film al lui Catherine Hardwicke (cea care a început seria Twilight), “The Girl with the Red Riding Hood”. Pelicula va fi o ecranizare modernă (chiar sumbră) a poveştii Scufiţei Roşii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton