Homepage  / Știri

Amanda Seyfried are o relație cu Josh Hartnett

Amanda Seyfried are o relație cu Josh Hartnett

de Redactia Tvmania

Tânăra de 26 de ani, cunoscută din comediile romantice „Mamma mia” și „Scrisori către Julieta”, dar și din pelicula în care i-a dat viață „Scufiței roșii” are o relație cu actorul Josh Hartnett, scrie Daily Mail.

Amanda Seyfried a început să se întâlnească cu Josh Hartnett încă din ianuarie, când un prieten comun le-a făcut cunoștiință. „Lui Josh îi place să ia lucrurile ușor. Ei au petrecut timpul împreună”, a spus o sursă citată de publicația US Weekly.

Actorul din „Pearl Harbor” și „„Slevin: Nevinovat cu ghinion” s-a iubit în trecut cu Kirsten Dunst (29 de ani), Mischa Barton (25 de ani) şi Abbie Cornish (28 de ani).

Amanda a trecut prin mai multe relații în ultimii ani. Recent, ea a spus că nu ar avea energia necesară implicării unei relații și că se simte bine singură. Iată însă că solitudinea nu a durat mult, și Amanda iubește din nou.

Înainte de a se cupla cu Ryan Phillippe (fostul soț al lui Reese Witherspoon), Amanda Seyfried a mai avut o relaţie de trei ani cu actorul britanic Dominic Cooper (33 de ani), pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare de la „Mamma mia!” (2008).

Anul trecut, s-a mai zvonit că Amandei i-ar fi căzut cu tronc Justin Timberlake.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton