Homepage  / Știri

Dispariția misterioasă a lui Julian Sands. Ce au găsit alpiniștii în zona în care a dispărut actorul britanic

Dispariția misterioasă a lui Julian Sands. Ce au găsit alpiniștii în zona în care a dispărut actorul britanic
7

de Roxana Mirea,

Căutătorii din California, care îl caută pe actorul britanic Julian Sands dispărut în timpul unei drumeții în urmă cu cinci luni, spun că au găsit rămășițe umane în zona montană în care acesta a dispărut. Rămășițele umane sunt examinate de poliția din California.

Rămășite umane găsite în zona montană în care a dispărut Julian Sands

Rămășițe umane au fost găsite sâmbătă în sudul Californiei, în apropierea zonei în care anchetatorii l-au căutat pe actorul britanic dispărut, Julian Sands, potrivit autorităților, scrie CNN. Autoritățile spun că niște excursioniști au găsit rămășițele într-o zonă montană, în apropiere de Mount Baldy.

Excursioniști civili au contactat secția șerifului din Fontana după ce au descoperit rămășițe umane în sălbăticia Muntelui Baldy”, a precizat Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino într-un comunicat de presă. Anchetatorii spun că rămășițele vor fi examinate, iar identificarea lor ar urma să fie finalizată săptămâna viitoare.

Căutarea lui Sands, care nu a mai fost văzut de când a plecat în ianuarie într-o drumeție în Munții San Gabriel, la nord-est de Los Angeles, s-a concentrat pe zona Mount Baldy, după ce anchetatorii au urmărit semnalele de pe telefonul său mobil până în acea locație.

Julian Sands reported missing while hiking on Mount Baldy.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vremea nefavorabilă și condițiile aspre au îngreunat căutările, care au fost reluate sâmbăta trecută. Peste 80 de voluntari de căutare și salvare, adjuncți și personal au participat la eforturile de căutare, care au fost susținute de două elicoptere și echipaje de drone, voluntarii căutând în „zone îndepărtate de pe Mount Baldy și efectuând căutări aeriene și eforturi de evaluare”, potrivit oficialilor.

Departamentul șerifului din comitatul San Bernardino a declarat luni că „în ciuda vremii mai calde din ultima vreme, anumite porțiuni ale muntelui rămân inaccesibile din cauza condițiilor alpine extreme”, iar mai multe zone de căutare includ terenuri abrupte acoperite de „peste 3 metri de gheață și zăpadă”.

Gloria Huerta, o purtătoare de cuvânt a departamentului, a declarat pentru CNN în ianuarie că oficialii au fost nevoiți să își suspende eforturile de căutare din cauza vremii severe și a unei amenințări de avalanșă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton