Homepage  / Vedete / Vedete străine

Amazon pregătește un documentar despre cântăreața Rihanna

Amazon pregătește un documentar despre cântăreața Rihanna

de Ioana Maria,

Regizorul și producătorul filmelor „Supraviețuitorul”, „Regatul” sau „Battleship”, Peter Berg, lucrează de aproape patru ani alături de Rihanna pentru a realiza un documentar despre viața artistei Rihanna.

Acesta a confirmat pentru publicația americană Collider că filmările pentru noua sa producție alături de Rihanna au fost „o călătorie epică” pentru o perioadă de patru ani.

Deși Rihanna nu a mai lansat niciun material discografic din 2016, viața artistei a fost concentrată asupra carierei sale de femeie de afaceri, aceasta lansând o linie de produse cosmetice Fenty Beauty și, de curând, a lansat și o linie de produse de îngrijire a pielii, Fenty Skin.

„Documentarul Rihannei este o producție la care lucrez cu ea de aproape patru ani”, a spus el. „Amazon îl va lansa în vara anului viitor, sperăm în jurul datei de 4 iulie. Ultimii 4 ani alături de ea au fost o călătorie cu adevărat epică.Este o femeie remarcabilă, care pare să crească în fiecare zi și să se extindă în noi afaceri și muncește într-un ritm cu care este foarte greu să ții pasul. Așadar, de fiecare dată când credem că vom termina filmul și îl vom lansa, ea ne surpindea cu un nou proiect, o nouă afacere precum linia de ingrijire a pielii. În prezent Rihanna se concentrează pe afacerile sale, lucrează la noi melodii și are un succes enorm în tot ceea ce a făcut până acum. Vom continua filmările până în primăvară și sperăm ca vara viitoare să lansăm documentarul”, a declarat Peter Berg pentru publicația mai sus menționată.

 

Rihanna a fost implicată într-un accident zilele trecute

 

TMZ a publicat weekendul trecut o serie de fotografii cu artista care avea fața umflată și un ochi vânăt. În urma acestora, s-a aflat că artista a fost implicată într-un accident, aceasta căzând de pe un scuter electric. 

„Rihanna este foarte bine acum, însă zilele trecute s-a răsturnat cu un scuter electric și i-a învinețit fruntea și fața”, a declarat reprezentantul Rihannei într-un comunicat. pentru PEOPLE.

„Din fericire nu au existat răni majore și se vindecă rapid”, a adăugat reprezentantul.

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton