Homepage  / Seriale / Seriale americane

Amazon pregătește un remake al filmului „Domnul şi doamna Smith”. Cine sunt protagoniștii

Amazon pregătește un remake al filmului „Domnul şi doamna Smith”. Cine sunt protagoniștii

de Ioana Maria,

Actrița Phoebe Waller-Bridge, care are un Glob de Aur și un BAFTA pentru „Fleabag”, și Donald Glover, care l-a interpretat pe Lando Calrissian în „Solo: A Star Wars Story”, vor juca în „Mr. & Mrs. Smith”, serialul care adaptează filmul cu același nume, pentru Amazon.

„Domnul şi doamna Smith” va rămâne pentru totdeauna filmul în care s-au întâlnit Brad Pitt și Angelina Jolie. Dar acum este rândul actorilor Donald Glover și Phoebe Waller-Bridge să facă echipă. Cei doi actori și scenariști își vor uni forțele pentru un nou serial sub egida Amazon Prime Vidéo, bazat pe filmul de acțiune din 2005. Glover și Waller-Bridge, amândoi actori și scenariști de succes, vor lucra și la scenariu împreună cu Francesca Sloane („Fargo”), care va fi showrunner. Vestea a fost anunțată de Donald Glover, pe Instagram.

„Vorbim de o echipă de vis”, a comentat și directoarea Amazon Studios, Jennifer Salke, într-un comunicat. „Donald și Phoebe sunt doi dintre cei mai talentați creatori și interpreți din lume. Este într-adevăr un vis pentru noi, ca și pentru publicul nostru, ca aceste două forțe ale naturii să colaboreze”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton