Homepage  / Seriale / Seriale americane

Amazon Prime caută noul „Urzeala tronurilor”! Ce proiecte au primit undă verde

Amazon Prime caută noul „Urzeala tronurilor”! Ce proiecte au primit undă verde

de Ioana Maria,

Incredibilul succes repurtat de serialul HBO „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones” a pus pe jar întreaga industrie de vise de la Hollywood și din restul lumii.

 

Serviciul de streaming video Amazon Prime Video își încordează și el mușchii pentru a produce noul „Urzeala tronurilor”.

În timp ce ultimele lor producții video nu au avut succesul scontat, șeful Amazon, Jeff Bezos, a trasat colaboratorilor săi un obiectiv foarte clar: să găsească noul „Urzeala tronurilor”. Și cu mână forte a anulat două seriale care au fost lansate cu mare tam-tam în ultima vreme: „Z: The Beginning of Everything”, un portret al Zeldei Fitzgerald cu Christina Ricci în rol principal, și „The Last Tycoon”, vag inspirat de ultima carte a soțului Zeldei, F Scott Fitzgerald, cu Matt Bomer, Kelsey Grammer și Lilly Collins.

Cele două eșecuri consecutive au determinat schimbarea strategiei platformei de streaming, iar noua direcție, trasată de șeful Jeff Bezos, a fost foarte clară: toate tunurile spre Westeros!

Noile produse originale ale Amazon Prime Video, care visează la succes mondial, pun la bătaie bugete consistente și nume mari.

Este vorba despre Wong Kar-Wai, care va face drama istorică „Tong Wars”, și Seth Rogen, care va adapta seria de benzi desenate „The Boys”.

În același timp, se lucrează la „Jack Ryan”, adaptarea romanelor lui Tom Clancy cu John Krasinski în rol principal, serialul la care lucrează David O. Russell cu Robert De Niro și Julianne Moore sau „The Romanoffs”, noua creație a lui Matthew Weiner („Mad Men”) cu Isabelle Huppert.

Rămâne să vedem ce le iese.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton