Homepage  / Vedete / Vedete străine

Amber Heard, confruntată cu înregistrări și fotografii la procesul cu Johnny Depp. Ce spune despre bătăile primite de la actor

Amber Heard, confruntată cu înregistrări și fotografii la procesul cu Johnny Depp. Ce spune despre bătăile primite de la actor

de Andra Stana,

Avocații lui Depp au căutat să contracareze dovezile care o arată pe Heard cu răni vizibile după presupusul abuz la care ar fi fost supusă. Iată ce s-a întâmplat în timpul interogatoriului încrucișat și ce răspunsuri a oferit Amber Heard la acuzațiile aduse de avocații actorului din „Pirații din Caraibe”.

Amber Heard, pusă la zid de avocații lui Depp

Avocații lui Johnny Depp au urmărit să submineze credibilitatea lui Amber Heard. Aceștia au prezentat încă de la începutul interogatoriului o înregistrare audio în care Heard spune că oamenii nu ar crede niciodată că ea a fost cea care a abuzat în relația lor, scrie hollywoodreporter.com.

Anterior, Heard a descris cu lux de amănunte prin ce a trecut din cauza fostului soț. Mai precis, actrița a rememorat altercațiile violente în care spune că a fost bătută și violată de Depp. În plus, Heard a declarat că fostul ei soț a coordonat o campanie pentru a o defăima după ce aceasta a afirmat public că a abuzat-o.

Întrebată despre înregistrarea în care ea însăși îl încurajează pe Depp să „spună lumii” și „să vadă ce crede un juriu și un judecător” despre afirmația lui Depp potrivit căreia ea l-ar fi abuzat, Heard a răspuns că nu-i vine să creadă că Depp ar fi avut o astfel de pozițieabsurdă” în procesul de defăimare.

Amber Heard: „Cu tot respectul, nu am spus-o pentru că este bărbat…”

„Sau, așa cum ați spus, cine va crede că Johnny Depp, un bărbat, este victima violenței domestice?”, a întrebat Camille Vasquez, care îl reprezintă pe Depp.

Heard a răspuns: „Cu tot respectul, nu am spus-o pentru că este bărbat, ci pentru că este un bărbat care m-a bătut timp de cinci ani„.

Întrebarea centrală a procesului de la tribunalul din statul Virginia este dacă Heard l-a defăimat pe fostul ei soț într-un articol de opinie publicat în The Washington Post, care nu îl numea pe Depp, dar care se corela cu perioada petrecută împreună. Ea s-a descris în editorial ca fiind o „figură publică care reprezintă abuzul domestic”. Depp a intentat un proces de 50 de milioane de dolari pentru acest articol, susținând că este boicotat de Hollywood din cauza unei farse orchestrată de fosta sa soție.

Procesul a abordat rareori aspecte specifice ale articolului de opinie contestat. În schimb, a explorat detaliile intime ale relației dintre cei doi foști soț. Au apărut astfel relatări contradictorii privind altercațiile fizice și consumul de droguri al lui Depp. Heard a prezentat numeroase fotografii pe care și le-a făcut după certurile cu Depp. Cu ajutorul imaginilor, Hard și-a documentat cazurile de abuz, mai scrie sursa citată.

Amber Heard, zero răni vizibile, au spus avocații lui Johnny Depp

După ce Heard și-a încheiat luni mărturia directă, avocații lui Depp au contestat motivul pentru care fotografiile cu Heard după presupusele cazuri de abuz nu prezintă nicio rană vizibilă. Întrebările s-au învârtit în jurul altercațiilor din martie 2013, când Heard a spus că Depp a lovit-o cu un pumn plin de inele, și în mai 2014, când Heard a spus că Depp i-a spart nasul.

Vasquez a arătat juriului o fotografie făcută în noaptea de după ce Heard a spus că și-a spart nasul, întrebând de ce nu părea să fie rănită. „De aceea port machiaj„, a răspuns Heard.

După ce Vasquez a întrebat-o dacă a afișat fotografii cu rana fără machiaj, Heard a spus: „Mi-ar plăcea foarte mult„, ceea ce i-a determinat pe avocații lui Depp să obiecteze.

Avocații lui Depp au întrerupt în mai multe rânduri mărturia lui Amber Heard

Mărturia lui Heard a fost întreruptă în mod repetat de obiecțiile echipei lui Depp. Judecătorul a cerut o discuție privată cu avocații ambelor părți după ce Heard a continuat să facă referire la dovezi care nu au fost permise în proces.

Într-un alt schimb de replici controversat, Heard a fost întrebată dacă și-a respectat promisiunea de a dona întreaga sumă de 7 milioane de dolari din acordul de divorț cu Depp către Uniunea Americană pentru Libertăți Civile și Spitalul de Copii din Los Angeles.

„Folosesc promisiunea și donația ca sinonime una cu cealaltă”, a răspuns Heard. „Sunt același lucru”.

După ce Vasquez a pus din nou întrebarea, actrița a spus: „Așa se plătesc donațiile„.

Heard a susținut pe tot parcursul procesului că donația trebuia plătită pe o perioadă de 10 ani, dar că a fost nevoită să înceteze să plătească din cauza costurilor litigiului.

Înaintea interogatoriului încrucișat, Heard a continuat să își prezinte cazul în care Depp a defăimat-o, numind acuzațiile sale o farsă. Ea a fost întrebată despre o declarație a lui Adam Waldman, unul dintre avocații lui Depp, care a fost dat afară din caz după ce a divulgat presei informații acoperite de un ordin de protecție, susținând că ea „i-a întins o capcană domnului Depp sunând la poliție”. Afirmația se referă la o vizită a forțelor de ordine la casa cuplului. Atunci, Heard a refuzat să depună plângere împotriva lui Depp pentru violență domestică.

„Acest lucru nu ar putea fi mai fals”, a spus Heard despre declarația lui Waldman. „Dacă aș fi vrut o farsă, de ce nu aș fi cooperat cu poliția? Nu aș fi spus ceva poliției? Nu aș fi făcut mai multe pagube în casă decât să dărâm lucrurile pe care le-ați văzut în poze? Nu are niciun sens.”

Amber Heard a fost aproape să piardă rolul din Aquaman 2

Heard a mai mărturisit în timpul procesului că a fost cât pe ce să fie eliminată din Aquaman 2. Totul după ce Depp a început să nege acuzațiile de abuz. Ea a spus că secvențe de acțiune în care apărea personajul ei au fost tăiate.

Potrivit lui Heard, ea a fost plătită cu 2 milioane de dolari pentru a-și relua rolul în Aquaman 2, ultimul film din contractul ei.

https://www.youtube.com/watch?v=VU9Q2dhL0gM

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton