Homepage  / Vedete străine

Amber Heard, mărturii neașteptate înainte de procesul cu Johnny Depp. Ce mesaj a transmis

Amber Heard, mărturii neașteptate înainte de procesul cu Johnny Depp. Ce mesaj a transmis
8

de Roxana Mirea,

Johnny Depp a dat-o în judecată pe fosta lui soție, Amber Heard, pentru defăimare și cere daune în valoare de 50 de milioane de dolari. Cu puțin timp înainte de proces, actrița a scris pe Instagram un mesaj prin care anunță că nu va mai fi activă pe rețelele sociale în următoarea perioadă. De asemenea, Amber Heard a precizat că ea întotdeauna „a păstrat o dragoste” pentru Johnny Depp.

Amber Heard, mărturii neașteptate înainte de procesul cu Johnny Depp

Amber Heard a transmis un mesaj pe Instagram, în contextul în care fostul ei soț, Johnny Depp, a dat-o în judecată pentru defăimare și îi cere daune în valoare de 50 de milioane de dolari. Scânteia este reprezentată de un articol pe care ea l-a scris pentru ziarul Washington Post, în care s-a descris ca fiind o victimă a violenței domestice.

Procesul are loc luni, 11 aprilie, într-un tribunal din Fairfax, Virginia și se va decide dacă Amber l-a defăimat pe Johnny Depp în articolul de opinie din 2018, despre care actorul din „Pirații din Caraibe” spune că i-a afectat reputația și i-a distrus cariera.

Printr-o postare pe Instagram, Amber Heard a anunțat că va lua o pauză de la rețelele sociale.

„Voi lua o pauză de la rețelele sociale în următoarele câteva săptămâni. După cum probabil știți, voi fi în Virginia, unde mă confrunt cu fostul meu soț Johnny Depp în instanță. Johnny mă dă în judecată pentru un articol de opinie pe care l-am scris în Washington Post, în care am povestit experiența mea în legătură cu violența și abuzul domestic. Nu i-am scris numele în acel material, mai degrabă am scris despre prețul pe care îl plătesc femeile atunci când vorbesc împotriva bărbaților la putere.

Eu continui să plătesc acel preț, dar sper că, atunci când acest caz se va încheia, voi putea merge mai departe și la fel și Johnny. Întotdeauna am păstrat o dragoste pentru Johnny și mă doare că trebuie să ne expunem detaliile vieții noastre în fața lumii. În acest moment, sunt recunoscătoare pentru sprijinul continuu pe care am fost norocos să îl primesc de-a lungul acestor ani și în următoarele săptămâni mă voi baza pe el mai mult ca niciodată”, a scris Amber Heard pe Instagram.

Mai multe celebrități sunt implicate în proces

Johnny Depp și Amber Heard s-au întâlnit pentru prima dată în timpul filmărilor pentru „The Rum Diaries” din 2011 și mai târziu s-au căsătorit în 2015. S-au despărțit în mai 2016, după ce actrița a cerut un ordin de protecție împotriva lui Depp, pe care l-a acuzat de abuz, potrivit People.

În timp ce el a negat că a abuzat-o, ea a cerut în cele din urmă divorțul în 2016. Divorțul a fost finalizat în ianuarie 2017.

De asemenea, actorul a pierdut procesul intentat pentru calomnie tabloidului britanic The Sun, care a publicat un titlu prin care l-a numit “bătăuș de femei”. În martie 2021, lui Depp i s-a refuzat permisiunea de a face apel împotriva deciziei.

Acum, Johnny Depp o dă în judecată direct pe Amber Heard. Procesul a fost amânat de mai multe ori de când actorul a depus cererea pentru prima dată în martie 2019.

Premiere Of Focus Features’ „The Danish Girl” – Arrivals – Los AngelesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Depp îl dă acum în judecată direct pe Heard în viitorul proces pentru defăimare, care va avea loc în Fairfax, Virginia, săptămâna viitoare, după ce a fost amânat de mai multe ori de când Depp a depus pentru prima dată înregistrarea în martie 2019.

Alături de Amber Heard și Jhonny Depp, mai multe celebrități sunt implicate în proces. James Franco, Ellen Barkin și Elon Musk vor depune mărturie virtual pentru Heard, potrivit Deadline. Paul Bettany va depune mărturie virtual pentru Jhonny Depp.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton