Homepage  / Vedete / Vedete străine

Amber Heard nu are noroc și pace! S-a despărțit și de miliardarul Elon Musk

Amber Heard nu are noroc și pace! S-a despărțit și de miliardarul Elon Musk

de Redactia Tvmania

 

Fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard (31 de ani), are din nou ghinion în dragoste după ce a fost părăsită de miliardarul Elon Musk (46 de ani), relatează Daily Mail.

O sursă apropiată actriței a confirmat celor de la Daily Mail că miliardarul, șeful de la Tesla și unul dintre cei mai cool antreprenori ai momentului în toată lumea, ar fi fost cel care a pus punct relației de un an și că actrița este „devastată” din această cauză.

Potrivit aceleiași surse, despărțirea a avut loc în urmă cu o săptămână, după ce Elon a aflat câteva lucruri despre comportamentul lui Amber care nu i-au fost pe plac.

„Amber poate fi foarte manipulatoare și egoistă. Elon a revenit în Los Angeles, în timp ce ea își linge rănile în Australia”, a specificat sursa. Heard filmează în Australia pentru pelicula cu supereroi „Aquaman”, peliculă în care are rolul Mera.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu un an, după ce Elon Musk a divorțat de actrița Talulah Riley pentru a doua oară.

Aceasta a fost prima relație oficială a lui Amber Heard după divorțul de Johnny Depp, care s-a încheiat printr-un scandal uriaș, atunci când ea l-a acuzat pe el că a bătut-o.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton