Homepage  / Vedete / Vedete străine

Amber Heard poate rămâne fără rolul din „Aquaman 2”. Reacția fanilor după ce noi detalii scandaloase au ieșit la iveală în timpul procesului cu Johnny Depp

Amber Heard poate rămâne fără rolul din „Aquaman 2”. Reacția fanilor după ce noi detalii scandaloase au ieșit la iveală în timpul procesului cu Johnny Depp

de Andra Stana,

În plin proces cu Johnny Depp, Amber Heard stă ca pe ace și din alte motive. Actrița riscă să piardă rolul dintr-un proiect important. Un număr impresionant de oameni a semnat o petiție care cere eliminarea ei din noul film „Aquaman 2”.

La scurt timp după ce fosta soție l-a acuzat de abuz domestic, Johnny Depp a fost concediat dintr-o serie largă de proiecte noi cinematografice. Între timp, deși actorul susține că Amber Heard a fost cea l-a abuzat în timpul căsniciei lor, actrița nu a fost dată afară din proiectele la care lucrează.

La ora actuală, Johnny și Amber Heard se luptă în justiție, după ce actorul a acuzat-o pe fosta lui soție de defăimare.

3 milioane de cinefili au semnat o petiție care cere eliminarea lui Amber Heard din Aquaman 2

Fosta soție a lui Depp a primit o lovitură din partea fanilor starului din „Pirații din Caraibe”. Mai precis, de curând, o petiție care cere eliminarea actriței din continuarea filmului „Aquaman” a ajuns la 3 milioane de semnături. Acestea fiind zise, producătorii peliculei ar putea lua în considerare înlocuirea lui Heard, scrie Daily Mail.

Johnny Depp a dat-o pe Amber Heard în judecată într-un proces de 50 de milioane de dolari. Actorul susține că actrița l-a defăimat și i-a distrus cu bună știință cariera. Despre Johnny Depp au apărut articole în care a fost numit „cel care își bate soția”, iar imediat au început să dispară și proiectele în care urma să fie implicat. 

În timpul celui mai recent proces, Johnny Depp a adus dovezi cu privire la comportamentul abuziv al lui Amber Heard din timpul relației lor tumultoase, scrie click.ro. După aceste afirmații, actrița și-a concediat echipa de PR. Totul după ce tabloidele s-au întors împotriva ei și au acuzat-o că ar fi mințit.

Textul petiției împotriva lui Amber Heard

,,Amber Heard l-a abuzat domestic pe Johnny Depp. În procesul său, Johnny Depp descrie mai multe incidente de abuz domestic pe care le-a suferit din cauza soției sale de atunci, Amber Heard, inclusiv un incident în care aceasta l-a lovit de două ori în față și altul în care i-a tăiat degetul cu o sticlă, acesta fiind reatașat chirurgical.

De asemenea, Amber Heard a fost arestată în 2009 pentru că a abuzat domestic o fostă parteneră. De la divorțul lui Heard de Johnny Depp, ea a făcut tot posibilul pentru a-l ruina, relatând incidente false în care cel abuzat a fost, de fapt, Johnny Depp. Ea a mințit și a creat relatări false, făcându-l pe el să pară cel care a abuzat-o.

Bărbații sunt victimele abuzului domestic, la fel ca și femeile. Acest lucru trebuie recunoscut și trebuie luate măsuri pentru a fi prevenit. Luați decizia corectă și eliminați-o Amber Heard din Aquaman 2!”, se arată în petiția împotriva lui Heard, care a ajuns deja la trei milioane de semnături.

Johnny Depp a rămas fără roluri, după ce a fost acuzat de abuz domestic

Johnny Depp a fost concediat din „Pirații din Caraibe” 6, după ce Heard a susținut că a abuzat-o. Totodată, actorul a pierdut și rolul din „Fantastic Beasts”.

Acesta este motivul pentru care internauții cer acum ca și Amber Heard să piardă rolul prințesei Mera din filmul „Aquaman 2”.

Heard și Depp s-au întâlnit în timp ce realizau „The Rum Diary”, în 2011. Ei s-au căsătorit în februarie 2015. Un an mai târziu, în mai 2016, Heard a cerut un ordin de restricție împotriva lui Depp, acuzându-l că a abuzat-o.

Depp a negat pretențiile și și-au soluționat divorțul în afara instanței în august 2016 (a fost finalizat în ianuarie 2017).

Aquaman and the Lost Kingdom va avea premiera pe 17 martie 2023.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton