Homepage  / Vedete / Vedete străine

Amber Heard și-a luat adio de la Hollywood. Unde va trăi acum și de ce a luat această decizie

Amber Heard și-a luat adio de la Hollywood. Unde va trăi acum și de ce a luat această decizie
8

de Andra Stana,

Amber Heard a luat o decizie radicală, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp. Actrița a hotărât să renunțe la viața din Hollywood și a plecat departe de agitația din Cetatea Filmului. Cine o însoțește.

Amber Heard, în vârstă de 37 de ani, s-a ferit să mai apară în lumina reflectoarelor după ce a pierdut procesul intentat fostului ei soț, Johnny Depp. Acum, s-a aflat care este motivul pentru care a luat această decizie radicală.

Actrița s-ar fi mutat în Spania împreună cu fiica ei Oonagh. Una dintre prietenele actriței a declarat că aceasta a renunțat – cel puțin pentru moment – la cariera de la Hollywood. „Ea vorbește și spaniolă și este fericită acolo, își crește fiica fiica departe de toată agitația de la Hollywood”, a dezvăluit prietena lui Amber Heard, citată de Daily Mail.

„Nu cred că se grăbește să se întoarcă la muncă sau la Hollywood, dar probabil că se va întoarce când va fi momentul potrivit, pentru proiectul potrivit.”, a mai spus sursa citată.

Amber Heard și-a luat adio de la HollywoodIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În timp ce reprezentanții lui Heard nu au comentat încă această mutare, actrița a petrecut mult timp în Spania. În octombrie anul trecut, ea a fost văzută pe plajele din Palma de Mallorca, iar cu câteva zile înainte a fost văzută jucându-se cu fiica ei într-un parc pentru copii.

Heard și-a ținut în mare parte copilul departe de ochii publicului. Actrița a devenit mamă prin intermediul unei mame surogat, în iulie 2021.

Heard a fost obligată să-i plătească fostului ei soț Johnny Depp 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 350.000 de dolari în daune punitive pentru că l-a defăimat într-un articol de opinie din 2018 pe care l-a scris pentru The Washington Post.

Cu toate acestea, Heard a cerut judecătorului să anuleze verdictul juriului și a solicitat un nou proces, susținând că hotărârea nu a fost susținută de dovezi.

Amber Heard, dezamăgită de procesul cu Depp

Acum câteva săptămâni, o sursă apropiată lui Amber Heard a dezvăluit că aceasta a fost dezamăgită după procesul cu fostul soț.

Procesul a fost incredibil de stresant pentru ea și tot ce voia era un nou început în afara țării. Este încântată să lucreze și să filmeze din nou. A fost epuizată și dezamăgită de tot ce s-a întâmplat în sala de judecată. A simțit că a fost abuzată. Dar acum a lăsat totul în urmă. Are o energie nouă și este concentrată pe lucrurile pe care le iubește.”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton