Homepage  / Seriale

AMC mai face un serial „The Walking Dead”, cu Andrew Lincoln și Danai Gurira protagoniști. Tot ce știm despre subiect

AMC mai face un serial „The Walking Dead”, cu Andrew Lincoln și Danai Gurira protagoniști. Tot ce știm despre subiect

de Andreea Hentea,

Rețeaua AMC a anunțat la evenimentul Comic-Con de la San Diego că Andrew Lincoln și Danai Gurira, interpreții lui Rick Grimes și Michonne, se vor reîntâlni într-un nou serial din universul în expansiune existent în jurul succesului „The Walking Dead: Invazia zombi” / „The Walking Dead” (difuzat la noi de Pro TV, apoi de AMC și de Disney Plus). Noua producție se va lansa în 2023, informează site-ul amc.com.

Conform comunicatului, viitorul serial va continua aventura plasată într-o lume amenințată în permanență de zombi, dar și povestea de dragoste dintre personajele jucate de Andrew Lincoln (șeriful Rick Grimes) și Danai Gurira (Michonne).

Cei doi actori, care s-au implicat activ în scrierea scenariului și în continuarea poveștii eroilor lor, au făcut anunțul-surpriză pe scena evenimentului Comic-Con International, desfășurat la San Diego, în finalul prezentării noii producții marca „The Walking Dead”.

La ce să se aștepte fanii

Scott M. Gimple, director de conținut pentru „The Walking Dead”, va fi showrunner al viitorului serial, care se va lansa în 2023 și va avea șase episoade. Actorii Andrew Lincoln și Danai Gurira sunt și producători executivi.

„Trăim un moment pe care fanii «The Walking Dead» l-au așteptat încă de când Rick a dispărut în elicopter, la începutul sezonului al nouălea, iar Michonne a plecat în căutarea lui, pentru a-l găsi în sezonul următor”, a declarat Dan McDermott, președintele diviziei de divertisment a studiourilor AMC. „Ceea ce am aflat în finalul acestui Comic-Con este o mare surpriză pentru fanii serialului care a lansat universul «The Walking Dead» și a scris istorie în lumea televiziunii. Nu am putea fi mai încântați decât cu finalul spectaculos pe care îl vom vedea la sfârșitul acestui an și cu revenirea lui Andy și Danai într-un nou serial, la crearea căruia au ajutat. Va fi una dintre cele trei producții noi care se vor lansa în 2023, care vă vor oferi poveștile personajelor voastre preferate din universul «The Walking Dead»”, a mai spus acesta.

„Rick și Michonne sunt doi dintre eroii mei preferați, iar Danai și Andy sunt doi dintre oamenii mei preferați”, a mai spus Scott M. Gimple. „Colaborarea cu ei continuă să fie un vis devenit realitate. Noi trei, împreună cu o echipă grozavă de vedete din universul «The Walking Dead», alături de câteva voci noi și incredibile, am creat o epopee amoroasă nebunească. Merită din plin așteptarea!”.

Cum s-au simțit actorii

„A fost cea mai grozavă aventură să îl joc pe Rick Grimes pentru aproape un deceniu. Prieteniile pe care le-am legat de-a lungul ei sunt profunde și de durată, așa că se cuvine să închei, în sfârșit, povestea cu Danai și cu Scott și cu restul familiei «The Walking Dead». Sunt atât de încântat să mă întorc pe ecran în pielea lui Rick, să mă reîntâlnesc cu Danai în rolul lui Michonne și să le ofer fanilor o poveste de dragoste extraordinară, pe care să o adauge la universul Walking Dead”, a declarat Andrew Lincoln.

Danai Gurira a spus, la rândul său: „Michonne și familia «The Walking Dead» au însemnat enorm pentru mine. Să continui călătoria acestor personaje îndrăgite, alături de Scott și de Andy, atât intervenind creativ în poveste, cât și jucând, în fața camerei, și să le ofer fanilor «The Walking Dead» ceva special este pur și simplu glorios. Abia aștept să ridic din nou katana!”.

Serialul prezintă o poveste de dragoste specială, a unor personaje care se schimbă o dată cu lumea din jur, care sunt ținute la distanță și aruncate într-o lume clădită pe războiul împotriva celor morți. Se vor putea regăsi ei într-un alt loc și într-un alt context decât au cunoscut până acum? Sunt dușmani, îndrăgostiți, victime sau învingători? Sunt în viață sau vor descoperi că și ei sunt zombi?

Ce ni se mai pregătește

Tot în timpul recentei prezentări de la Comic-Con, AMC a lansat trailerul ultimelor episoade din serialul „The Walking Dead: Invazia zombi”, care se vor lansa pe 2 octombrie. Sezonul final, al unsprezecelea, s-a lansat în anul trecut, în august. Serialul a fost lansat în 2010 și i-a mai avut în distribuție, alături de Andrew Lincoln și Danai Gurira, pe Norman Reedus, Melissa McBride, Lauren Cohan, Josh McDermitt, Christian Serratos, Seth Gilliam și Jeffrey Dean Morgan.

Tot la Comic-Con s-a văzut și primul trailer extins al viitoarei antologii „Tales of the Walking Dead”, care va avea premiera pe 14 august și printre scenariștii căreia se numără și Scott M. Gimple. Aceasta îi va avea în distribuție pe Samantha Morton, Sarah Graham, Olivia Munn, Danny Ramirez, Parker Posey, Embeth Davidtz și va urmări poveștile unor personaje separate, noi și vechi, din universul „The Walking Dead”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton