Homepage  / Știri / Televiziune

AMC va difuza comedia horror „Stan Against Evil” pe 30 și 31 octombrie

AMC va difuza comedia horror „Stan Against Evil” pe 30 și 31 octombrie

de Redactia Tvmania

Pe 30 și 31 octombrie, AMC sărbătorește Halloween-ul difuzând serialul horror cu accente comice, „Stan Against Evil”. Primul sezon de 8 episoade a câte o oră (producție 2016) şi va fi dat de AMC integral, de la ora 23.00, marți și miercuri. „Stan Against Evil” este o poveste clasică de groază despre un fost șerif morocănos care face echipă, fără prea mare tragere de inimă, cu înlocuitoarea lui mai tânără, pentru a lupta cu forțele supranaturale din orășelul lor.

Stan Miller (John C. McGinley, din „Scrubs”) este un fost șerif mereu nemulțumit, din Willard’s Mill (un liniștit orășel din New Hampshire), care a fost forțat să iasă la pensie. În timp ce se chinuie să lase puterea în mâinile succesoarei sale, tânăra și atrăgătoarea Evie Barret (Janey Varney, din „You’re the Worst”), cei doi își dau seama că ceva e în neregulă în urbea lor și formează o alianță. Împreună, luptă curajoși cu o legiune dezlănțuită de demoni care a cotropit orașul (construit pe locul unui masacru al vrăjitoarelor, din secolul XVII). Cireașa de pe tort este faptul că Stan face un pact secret, pentru a-și readuce la viață soția.

Serialul a fost bine primit de criticii de specialitate: „«Stan Against Evil» este chiar distractiv” și „te simți al naibii de bine urmărindu-l” (a scris AV Club), „se joacă bine cu toate clișeele filmelor de groază și te asigură că, indiferent ce crezi, după colț te așteaptă ceva mai rău sau mai amuzant” (crede The Boston Herald), iar conform celor de la Variety este „trăsnit de distractiv” și „protagoniștii John C. McGinley și Janet Varney fac roluri excelente, ca de obicei”.

„Stan Against Evil” este creat, scris și co-produs de Dana Gould („Familia Simpson”, „Parks and Recreation”), co-producător executiv fiind Tom Lassally („Silicon Valley”). Serialul este o producție marca Radical Media („What Happened, Miss Simone?”, „MARS”), via Frank Scherma și Justin Wilkes. Pe lângă rolul principal, John C. McGinley este și producător. Din distribuție mai fac parte Deborah Baker Jr. („The Great Indoors”) și Nate Mooney („Weeds”, „Mike și Molly”). Serialul a continuat cu sezonul 2 în 2017 și anul acesta a fost prelungit cu încă un sezon, acesta având premiera în SUA chiar pe 31 octombrie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton