Homepage  / Televiziune

America Express, 18 ianuarie 2023. Trei echipe luptă în cursa eliminării. „Speranța moare ultima”

America Express, 18 ianuarie 2023. Trei echipe luptă în cursa eliminării. „Speranța moare ultima”
10

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „America Express” este difuzată în această seară, 18 ianuarie 2023, iar Irina Fodor va anunța echipele care intră în cursa pentru ultima șansă. Cele două echipe care se salvează sunt Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și Diana Bulimar, Larisa Iordache, care au obținut iminitatea. Cert este că, la finalul ediției, o echipă s-ar putea să fie eliminată de la „America Express”.

Cursa pentru ultima șansă la America Express, 18 ianuarie 2023

Urmează o ediție decisivă! În seara aceasta, 18 ianuarie 2023, Irina Fodor va anunța la careu ordinea în care echipele au ajuns la ea – după perechea câștigătoare Larisa Iordache și Diana Bulimar. Este clasamentul crucial – întrucât echipele situate pe locurile 8 și 9 intră în cursa pentru ultima șansă.

„Ce poți să speri decât să ți se spună că nu ai ajuns ultimul?! Iar la mine speranța moare ultima!”, a declarat Ovidiu Buta.

Am făcut un calcul și am zis că ieșim cel mai jos pe locul 5”, a spus Jean Gavril.

Mi-aș dori ca, pe tot parcursul acestui concurs, să nu ajungem la asta: cursa eliminatorie înseamnă că de-aici poți pleca direct acasă”, a comentat Cătălin Scărlătescu, deținătorul primei imunități.

Cursa bilanț a celei dintâi etape este primul duș rece care le aduce aminte concurenților că sunt într-o competiție care nu iartă, una în care cine rămâne la urmă, pleacă.

Cursa-pentru-ultima-sansa-la-America-Express-18-ianuarie-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

O echipă ar putea fi eliminată de la America Express, 18 ianuarie 2023

Seara va fi una plină de surprize, întrucât după dezvăluirea perechilor care ocupă ultimele două locuri, urmează nominalizările celei de-a treia echipe care intră în cursa pentru ultima șansă. Astfel, a treia poziție la startul întrecerii dinaintea eliminării este ocupată în urma votului fiecărei echipe.

Este momentul în care vor ieși la iveală primele tensiuni reale între competitori și primele strategii. Iar votul va fi unul surprinzător. Cursa care urmează va solicita toate abilitățile concurenților, de la atenție și memorie la rezistență fizică. Iar finalul serii va fi încărcat de suspans și emoții, punctul culminant dezvăluind culoarea speranței sau a condamnării.

Irina va deschide cutia totemurilor: cel roșu trimite acasă echipa situată pe ultimul loc, cel verde îi mai dă o șansă. Cine vor fi, așadar, concurenții care se vor lupta în cursa eliminării, cum va decurge întrecerea și ce deznodământ va avea seara telespectatorii vor afla în ediția America Express difuzată de Antena 1 azi, de la ora 20:30.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton