Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au câștigat amuleta și jocker-ul. De ce au fost acuzate că au trișat

America Express 2023. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au câștigat amuleta și jocker-ul. De ce au fost acuzate că au trișat
9

de Roxana Mirea,

O nouă luptă pentru amuletă și jocker a avut loc aseară, 22 ianuarie 2023, la America Express, de la Antena 1. Drumul spre Joker a fost, însă, pavat cu misiuni surprinzătoare, care i-a forțat pe concurenți să-și înfrunte cele mai mari temeri. În sfârșit, doar trei echipe s-au calificat în lupta pentru amuletă. Andreea Antonescu și Andreea bălan au câștigat al doilea joc pentru amuletă. Iată ce joker a primit echipa victorioasă.

Cine a câștigat jocul pentru amuletă la America Express, 22 ianuarie 2023

Cea de-a doua etapă a început în forță și i-a pus pe unii dintre concurenți față în față cu unele dintre cele mai mari frici ale lor. Chiar dacă au dus probele la bun sfârșit și au luptat cu toate forțele, numai primele trei echipe ajunse la Irina au avut posibilitatea să intre la jocul pentru amuletă, la America Express, aseară, 22 ianuarie 2023.

Echipele care s-au luptat pentru Joker au fost Diana Bulimar și Larisa Iordache, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bie Adam și mama ei.

cine-a-castigat-jocul-pentru-amuleta-la-america-express-22-ianuarie-2023-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Trebuie să faceți două lucruri: întâi, un cuvânt de șase litere, apoi un puzzle care reprezintă o monedă aztecă. Ca să reușiti, o să aveți de vâslit. O să vedeți că pe primele pupitre sunt niște semne și multe litere. Fiecare dintre acele semne reprezintă o literă. Acolo, la acele geamanduri, sunt niște pachețele cu bucăți de puzzle. Luați fiecare bărcuța, mergeți pe culoarul vostru, ridicați una dintre punguțe apoi vâsliți până la acea rozetă. Vă întoarceți cu prima bucată și plecați după următoarea”, le-a explicat Iirina, potrivit a1.ro.

În cele din urmă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat amuleta în valoare de 1000 de Euro și și-au adjudecat jocker-ul care le oferă un avantaj mult râvint.

cine-a-castigat-jocul-pentru-amuleta-la-america-express-22-ianuarie-2023-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Ce avantaj au câștigat Andreea Bălan și Andreea Antonescu la America Express, 22 ianuarie 2023

Ei bine, faptul că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat amuleta a stârnit vâlvă printre competitori. Cele două au fost acuzate de lipsă de fair play. Bie Adam, dar și Diana și Laurisa au precizat că cele două artiste ar fi încălcat regulamentul pentru că au înotat pe final, nu au vâslit, așa cum ar fi trebuit. Într-adevăr, pentru acest lucru, au primit penalizare de două minute din partea Irinei, însă acesta nu a fost un impediment pentru ele.  

Irina striga că nu ai voie în apă, însă nu asculta”, a spus Larisa Iordache.

Eu nu am auzit primul avertisment pentru că dacă auzeam, mă activam și îi spuneam că nu avem voie”, a spus Andreea Antonescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au avut posibilitatea să își aleagă și jocker-ul, iar pentru că au fost atente la culorile fiecăruia, au mers la sigur și au optat pentru cel verde. Acest lucru i-a cam intrigat pe ceilalți concurenți pentru că cele două ar fi trebuit să aleagă la întâmplare.

„Foarte șmechere Andreea și Andreea”, a spus Diana Bulimar.

Nu le interesează de regulă. Cred că fac regulile așa cum vor ele acum”, au comentat și Bordea și Cortea.

Așa ceva nu se face pentru că nu e corect față de noi ceilalți”, a adăugat Jean.

Totuși, Andreea Antonescu a respins acuzațiile și a explicat că au optat pentru cel verde pentru că aceasta este culoarea preferată a fiicei sale. Așadar, jokerul ales de cele două artiste spune că: „poți să folosești acest jocker pentru a urca o poziție în clasament”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton