Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Care este prima echipă în pericol de eliminare. Irina Fodor a dat unul dintre cele trei cufere

America Express 2023. Care este prima echipă în pericol de eliminare. Irina Fodor a dat unul dintre cele trei cufere
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express a fost difuzată aseară, 21 martie 2023, iar Irina Fodor a pus în joc cuferele cu cea mai mare amenințare de pe Drumul aurului: vulturul roșu, care va trimite acasă ultima echipă înainte de Marea Finală. Așadar, cele trei echipe rămase în concurs s-au întrecut pentru a nu ajunge pe ultimul loc și, implicit, pentru a nu primi unul dintre cufere. Totuși, o cutie a ajuns la doi concurenți.

Ce echipă a ajuns pe ultimul loc la America Express, 21 martie 2023

Primii care au reușit să ajungă la Irina Fodor după ce au pus în scenă un adevărat carnaval au fost Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Așadar, ei au primit un avantaj important în cursa ce-a urmat. Cei doi au plecat în cursă cu 20 de minune înaintea celorlalți.

Tot aseară seară, Irina Fodor a pus în joc cuferele cu cea mai mare amenințare de pe Drumul aurului: vulturul roșu, care va trimite acasă ultima echipă înainte de Marea Finală. Urmează, așadar, trei curse la capătul cărora Irina îi așteaptă pe concurenți alături de mult temutele cutii, rezervate echipei care se situează pe ultimul loc. Tensiunea a atins cote maxime aseară, în prima dintre aceste curse, concurenții făcând tot ce le-a stat în putință pentru a nu ajunge ultimii la Irina.

„E panică cu cutiile pentru că în oricare dintre ele poate să fie cea roșie care te trimite acasă”, a mărturisit Nelu Cortea.

Irina Fodor: „E un moment care nu îmi place nici mie”

După o cursă istovitoare, concurenții au ajuns rând pe rând la Irina Fodor.

Am văzut-o pe Irina cu trei cutii și ni s-a confirmat bănuială că suntem ultimele”, a spus și Andreea Antonescu.

În momentul în care te așteaptă cu trei cufere în față, ce să crezi?”, a adăugat și Scărlătescu. „Ne dai cufărașul sau ne dai cu fărașul?”, a mai glumit chef-ul.

Am trei cutii pe masă. Înțeleg ce simțiți. E un moment care nu îmi place nici mie, dar vouă. Totuși, orice s-ar întâmpla, sunt trei cutii din care doar una e periculoasă, nu toate trei. O departajare trebuie făcută”, le-a spus gazda show-ului.

Așadar, echipa care a ajuns pe ultimul loc a fost cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cătălin Scărlătescu a lăsat-o pe Doina să aleagă unul dintre cuferele din fața Irinei.

Avem două variante mari și late: ori este de aur, ori este roșu. Oricum ar fi, trebuir să continuăm cursa și vedem la final și să avem grijă să nu mai luăm niciun curăfur”, a spus Doina Teodoru.

america-express-2023.-care-este-prima-echipa-in-pericol-de-eliminare.-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton