Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Cine a câștigat amuleta. De ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu au abandonat jocul

America Express 2023. Cine a câștigat amuleta. De ce Andreea Bălan și Andreea Antonescu au abandonat jocul
9

de Roxana Mirea,

Semifinala America Express a venit aseară, 14 martie 2023, cu un nou joc de amuletă. Trei echipe s-au luptat pentru un avantaj important. Totuși, pentru prima dată pe Drumul Aurului, Andreea Bălan și Andreea Antonescu au refuzat să facă proba. Desigur, acest lucru a dat naștere unor comentarii răutăcioase din partea lui Cătălin Scărlătescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au renunțat la jocul pentru amuletă

Cele patru echipe s-au luptat aseară, 14 martie 2023, în semifinala America Express, să intre la jocul de amuletă. Echipele care s-au calificat au fost Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Dinu și Jean Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Dragilor, am ajuns la unul dintre ultimele jocuri din acest sezon. Știu că vă pare rău! Pe partea cealaltă a pieței se află niște grămezi uriașe de piese de domino. Voi nu trebuie să faceți altceva decât să jucați domino cu acesta. Unul dintre voi va conduce mototaxiul, celălalt va lua piesele și le va pune în jocul de domino care se va desfășura în fața mea. Cine pune cele mai multe piese câștigă”, le-a explica Irina Fodor concurenților.  

Andreea Bălan a trăit momente de panică, fiind la un pas de accidentare. Înainte să vină la America Express, artista a căzut în fața casei, în timp ce mergea cu rolele și a avut nevoie de ajutor medical, motiv pentru care a rămas cu o traumă care a făcut-o să renunțe la jocul de amuletă.

andreea-balan-si-andreea-antonescu-au-renuntat-la-jocul-pentru-amuleta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cine a câștigat jocul de amuletă din semifinala America Express, 14 martie 2023

Am încercat să merg pe alei, în parc și am mers, am mers așa un pic și la un moment dat, am luat o curbă, m-am împiedicat și la o altă curbă spre finalul parcului, mi-a căzut roata din spate de pe bordură și am simțit cum toată bicicleta s-a înclinat și în fața mea erau două pietre mari. Eu am căzut cu fața de bordură, înainte să vin aici, pe role, în fața casei și m-am tăiat la buză și am avut nevoie de operație, cu anestezie, să fiu cusută la buză. Probabil am prins frică și nu mai vreau să cad. Când am văzut că mă duc spre bordură, m-am speriat. Cred că a fost un semn de la Dumnezeu, că la un moment dat, această ambiție foarte mare pe care o am trebuie făcută și cu cap. Nu mai facem. Renunțăm”, a spus Andreea Bălan.

Se vedea că are o traumă în ceea ce privește loviturile, căzăturile și mai vrea. Noi am înțeles”, a zis Bordea.

„Îmi e ciudă, că noi n-a  abandonat niciodată”, a spus și Andreea Antonescu.

Așadar, lupta de la jocul de amuletă s-a dat între Cătălin Bordea, Nelu Cortea și frații Gavril. Câștigători au fost Jean și Dinu Gavril, care au primit un Dorados de 10 sori și o amuletă de 1.000 de euro.

Cătălin Scărlătescu, replici răutăcioase la adresa Andreei Bălan

După ce au aflat că Andreea Bălan și Andreea Antonescu au refuzat să lupte la jocul pentru amuletă, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au simțit deranjați de alegerea lor pentru că ei și-ar fi dorit să participe.

Noi ne-am fi dorit foarte mult să intrăm la joc. Mi se pare complet aiurea. De ce să ții un loc dacp nu vrei să faci jocul”, a fost reacția Doinei.

Dacă am ajuns acolo, am ajuns pe alergătura noastră, pe determinarea noastră, pe dorința noastră de a câștiga, pe dorința noastră de a participa la această amuletă”, a spus Andreea Antonescu.

„Știi ce mi se pare mie? Sunt puțin răzgâiate și că… „noi vrem la finală. Hai, dați-ne finala și lăsați-i p-ăștia toți, pe fraierii ăștia care au venit să își rupă picioarele și să riște”. Dar de ce am venit aici?”, a spus Cătălin Scărlătescu, completat de Doina.

„Scărlătescu este obosit. A obosit și face multe glume proaste”, a spus Andreea Bălan.

andreea-balan-si-andreea-antonescu-au-renuntat-la-jocul-pentru-amuleta-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Doina Teodoru, enervată de un gest făcut de Andreea Bălan

După jocul de amuletă, concurenții au plecat în următoarea misiune. În timp ce făceau autostopul, Andreea Bălan le-ar fi furat mașina lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru. Cei doi au oprit o mașină, iar artista a alergat și s-a băgat în fața lor să vorbească cu șoferul.

E real ce se întâmplă?! Ți-a luat fața efectiv. Noi nu făceam așa. Andreea s-a băgat în fața ta, te-a și împins un pic. Nu e corect absolut deloc, eu m-am enervat foarte tare. Nu e normal să faci așa ceva!”, a spus Doina Teodoru.

Ce ai vrea să facă? Și noi am face la fel. (…) Eu am dat vina doar pe neputința noastră”, a spus Scărlătescu.

Nu mă simt că am furat ceva cuiva. Tu erai la mașina ta, eu am văzut o mașină, m-am dus. Ori suntem drăguți până la capăt, ori nu mai suntem”, a declarat Andreea Bălan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton