Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Cine a câștigat prima imunitate din Columbia. „Eu am fost foarte supărat”

America Express 2023. Cine a câștigat prima imunitate din Columbia. „Eu am fost foarte supărat”
11

de Roxana Mirea,

Aseară, 27 februarie 2023, au bătut clopote de nuntă la America Express! Echipele schimbate s-au căsătorit în Columbia, de dragul imunității. Noii parteneri au învățat să concureze împreună, susținându-se… și la bine, și la rău. Probele au fost grele și foarte amuzante, majoritatea concurenților recunoscând că s-au distrat. Totuși, o singură echipă a ieșit învingătoare. Iată cine a câștigat imunitatea, aseară, 27 februarie 2023, la America Express, de la Antena 1.

Cine a câștigat imunitatea, la America Express – 27 februarie 2023

Noile echipe au fost formate din Jean Gavril și Andreea Bălan, Dinu Gavril și Bie, Andreea Antonescu și Puya, Melinda și Nelu Cortea, Cătălin Bordea și Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu și Mikey. Imediat ce s-au trezit, concurenții au fost puși să se pregătească de nuntă.

Bine ați venit în Ubate! Acesta este cel mai mic orășel din regiunea Cundinamarca. Mulți columbieni nici măcar nu știu că există, dar voi o să vi-l reamintiți pentru tot restul vieții pentru că o să vă căsătoriți aici. Dar pentru o asemenea ceremonie este nevoie de multe lucruri, așa că urmați pașii sub îndrumarea celui care va oficia căsătoria”, a fost mesajul transmis de Irina Fodor, potrivit a1.ro.

cine-a-castigat-imunitatea-la-america-express-27-februarie-2023-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mai întâi, „mirii” au fost nevoiți să își creeze ținutele de nuntă, iar apoi au mers în piață, unde s-au „căsătorit”, realizând mai multe poze în diverse ipostaze. După căsătorie, concurenții au trecut prin tradițiile de nuntă ale zonei.

Când au ajuns pe Podul Sufletelor, cuplurile au putut „divorța”, aruncând verighetele într-un râu. Odată refăcute la forma inițială, echipele au pornit către Irina Fodor. Primii care au divorțat au fost Nelu Cortea și Melinda. Imediat, au ajuns și Cătălin Bordea și Doina Teodoru. Așadar, prima echipă reunită a fost cea formată din Bordea și Cortea, care au alergat să ajungă la Irina.

N-a durat mult, și la Podul Sufletelor au ajuns și Puya cu Andreea Antonescu, dar a fost prea târziu. Așadar, prima imunitate din Columbia de la America Express a fost câștigată aseară, 27 februarie 2023, de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

cine-a-castigat-imunitatea-la-america-express-27-februarie-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 11

„Imunitatea a fost pierdută la mustață de Puya și Melinda”

După Cortea și Bordea, la vreo două minute distanță, au ajuns la Irina Fodor Puya și soția lui, Melinda.

Imunitatea a fost pierdută la mustață de Puya și Melinda. Așa se întâmplă în America Express. Nu trebuie să ne fie ciudă”, a fost anunțul făcut de Irina Fodor.

Eu am fost foarte supărat, mai ales că s-a întâmplat în ultimele două mine. Practic a fost din cauza unei mașini care a mers mai repede”, a spus Puya.

Eu vreau să mulțumesc Melindei pentru ziua asta excepțională, ne-am mișcat excelent”, a spus Nelu Cortea.

Și eu mulțumesc soției Doina, pentru că astăzi a tras extraordinar”, a completat Cătălin Bordea.

Apoi, după ce au aflat ce altă misiune a pregătit Irina Fodor, Bordea și Cortea au luat o decizie importantă: ordinea plecării în următoarea cursă. Cătălin a pasat această responsabilitate lui Nelu, care a ținut cont că Melinda i-a fost un real ajutor. Așadar, el i-a ales pe Puya și soția lui să plece primii în cursă, urmați de Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Apoi, Bordea i-a ales pe Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, urmați de Bie Adam și mama ei și Frații Gavril.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton