Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Cine a câștigat primul joc de amuletă din Columbia. Ce avantaj a adus Jokerul

America Express 2023. Cine a câștigat primul joc de amuletă din Columbia. Ce avantaj a adus Jokerul
10

de Roxana Mirea,

În ediția de aseară, 26 februarie 2023, a emisiunii America Express, de la Antena 1, Irina Fodor le-a spus celor 6 echipe rămase în competiție: „Bun venit în Columbia!”. Trei echipe s-au calificat la jocul pentru amuletă. Iată ce echipă a câștigat, dar și ce avantaj a adus Jokerul.

Cine a câștigat jocul pentru amuletă la America Express – 26 februarie 2023

Concurenții de la America Express au ajuns în Columbia, a treia țară de pe Drumul aurului. Aseară, trei echipe s-au întrecut în cursa pentru amuletă. Primele echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost frații Gavril, Puya și Melinda și Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Cei șase concurenți s-au întrecut la un joc de amuletă inspirat dintr-un joc inventat de columbieni, potrivit a1.ro.

„Lupta nu se dă oricum, ci jucând cel mai popular joc din Columbia. Este inventat de columbieni, este motiv de mândrie națională și se numește tejo, un sport practicat de columbieni de mii de ani și care însumează tot ce e mai frumos la un sport, conform gusturilor populare. Este un joc care necesită forță, îndemânare, precizie, dispune și de efecte speciale și mai are ceva ce place tuturor: berea. Se poate bea în timpul jocului și face atmosfera mai veselă. Până la urmă, columbienii l-au inventat tot la băutură. Aveți un scop: primul Joker!”, a explicat Irina Fodor.

cine-a-castigat-jocul-pentru-amuleta-la-america-express–26-februarie-2023-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Dinu și Jean Gavril au câștigat jocul pentru amuletă la America Express, 26 februarie 2023

Jocul petru amuletă a început, iar emoțiile au fost la cote maxime. Dintre toți, Dinu și Jean Gavril s-au descurcat cel mai bine și au reușit să câștige amuleta.

Cumva noi ne-am propus de la început să câștigăm trei amuleta. Una pentru el, una pentru mine și una pentru fata lui. Să aibă fiecare, deci noi dacă plecăm de aici fără 3 amulete înseamnă că nu ne-am făcut treaba”, a mărturisit Dinu Gavril.

cine-a-castigat-jocul-pentru-amuleta-la-america-express–26-februarie-2023-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Apoi, Irina Fodor a anunțat ce avantaj important au câștigat frații Gavril, dar și faptul că mai există în joc doar 3 Jokeri.

E primul nostru Joker!”, a zis Dinu, nerăbdător să tragă cartea și să vadă ce avantaj a primit.

Poți să adaugi timp fiecărei echipe ajunse înaintea ta la punctul de acordare a imunității. Câte 5 minute”, a fost Jokerul câștigat de cei doi frați, aseară, 26 februarie 2023, la America Express.

„Șansele sunt foarte mici să ajungem acum, la mustață cu alte echipe, astfel încât să folosim noi Jokerul și chiar să ne ajute. Una peste alta, am tras primul nostru Joker cam degeaba”, a spus Jean.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton