Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Echipa care a câștigat prima amuletă din Guatemala. „Ne-au spulberat”

America Express 2023. Echipa care a câștigat prima amuletă din Guatemala. „Ne-au spulberat”
15

de Roxana Mirea,

Cele 7 perechi de vedete au lăsat Mexicul în urmă, au trecut granița și au ajuns în inima Americii Centrale. Aseară, a început prima etapă din Guatemala, la America Express, chiar în mijlocul junglei, printre impresionantele piramide din Tikal, cândva un centru de putere al imperiului strălucitei civilizații Maya. Iată cine a câștigat primul joc de amuletă din Guatemala, la America Express, aseară, 12 februarie 2023.

Cine a câștigat amuleta, la America Express – 12 februarie 2023

Competiția e tot mai strânsă, iar probele, din ce în ce mai grele. Ritmul devine infernal: cursa care a decis echipele care au intrat la jocul de amuletă și Joker a fost una greu de uitat. Concurenții au fost provocați să cucerească piramidele mayașe, iar drumul până în vârf i-a făcut să resimtă din plin lupta cu propriile limite fizice.

Am simțit că mi se încețoșează privirea, mi-o luase inima razna rău. Mă luase amețeala. Am închis ochii, pentru că începuse să se învârtă piramida cu mine. Am încercat să mă liniștesc, nimic… Mi-a trebuit mult timp să-mi revin”, a povestit Cătălin Scărlătescu despre efortul fizic al întrecerii de la Tikal.

America-Express-editia-17_15Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Spectacolul vizual al țării ascunse în junglă, Guatemala, s-a împletit, așadar cu presiunea unei întreceri istovitoare, dar și cu probe matematice și de memorie… în limba mayașă! Totul pentru un loc pe podium.

Așadar, primele trei echipe care au ajuns la Irina Fodor au fost Puya și Melinda, Jean și Dinu Gavril, Cătălin Bordea și Nelu Cordea. Aceștia au intrat la jocul de amuletă de aseară, 12 februarie 2023, de la America Express.

„Am câștigat pe o vreme vitregă, contra a doua echipe tari”

Jocul de amuletă de la America Express, show difuzat de Antena 1, nu a fost deloc ușor. Iniția, cei șase concurenți au fost nevoiți să dezlege modelul unei piramide legate cu sfoară, în timp ce și ei erau legați cu sfoară. Apoi, echipele au fost nevoite să construiască o piramidă conform modelului.

Chiar dacă toți au luptat cu toate forțele, echipa învingătoare a fost cea formată din Puya și Melinda. Cei doi au câștigat prima amuletă din Guatemala, dar și un Joker râvnit de mulți concurenți de la America Express.

cine-a-castigat-amuleta-la-america-express-12-februarie-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

Am câștigat pe o vreme vitregă, contra a doua echipe tari”, a zis Puya.

Ne-au spulberat nouă toate chestiile, că noi ne-am gândit că e o femeie implicată și că poate este ceva de forță și na, arhitectul (n.r. Jean) poate îi face la a doua parte, se pare că nu. Bă, Puya și Melinda au bătut și forța și arhitectura”, a spus Cătălin Bordea.

Poți să nu faci misiunea de reîncepere a cursei. Adică voi puteți pleca direct în cursă”, le-a spus Irina Fodor lui Puya și Melinda despre Jokerul pe care l-au câștigat.

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton