Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Echipa care a câștigat ultima imunitate. La cine a ajuns biletul de Columbia

America Express 2023. Echipa care a câștigat ultima imunitate. La cine a ajuns biletul de Columbia

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii „America Express” a fost difuzată aseară, 21 februarie 2023, la Antena 1, iar concurenții s-au întrecut într-o nouă cursă pentru imunitate. Probele au fost dificile, însă echipele s-au luptat cu toate forțele. Iată cine a câștigat imunitatea mică, aseară, 21 februarie 2023, la America Express.

Cine a câștigat imunitatea la America Express – 21 februarie 2023

Concurenții America Express au preparat în ediția reality show-ului de ieri seară o cafea guatemaleză cu aromă de… imunitate! S-a dat lupta pentru ultima imunitate din Guatemala, cea care i-a purtat prin tot procesul de pregătire a cafelei, pornind de la colectarea boabelor.

Victoria de marți seara, 21 februarie, care a venit și cu bilete de Columbia, a aparținut fraților Gavril.

Ideea e că vouă vă place ceva foarte mult în această cursă și ideea e că nu o să mai aveți parte. Nu o să mai participați la cursa pentru ultima șansă”, a fost modul inedit prin care le-a dat vestea cea bună Irina Fodor.

„Eu nu te cred”, a fost tot ce a mai putut să spună Dinu, înainte de a sări în sus de bucurie și a-și îmbrățișa fratele. „Am explodat, nu mai puteam. Mă luaseră palpitațiile deja”, a spus și Jean.

Ieri seară, două dintre echipele aflate în competiție au avut motive serioase de bucurie: Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat jocul pentru amuletă, desfășurat pe spectaculosul lac Atitlan, iar frații Gavril au obținut a doua imunitate, care i-a dus la o cină alături de Andreea Antonescu și Andreea Bălan, deținătoarele primei imunități.

Acestea sunt cele două echipe care au asigurată trecerea în următoarea etapă, cea care îi poartă spre a treia țară de pe Drumul aurului, Columbia.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton