Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Irina Fodor, anunț surprinzător despre imunitate. „N-am înțeles nimic din ce mi-a spus”

America Express 2023. Irina Fodor, anunț surprinzător despre imunitate. „N-am înțeles nimic din ce mi-a spus”
7

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express a fost difuzată aseară, 28 februarie 2023, la Antena 1, iar concurenții s-au întrecut în cursa pentru imunitate. La final, Irina Fodor a făcut un anunț neașteptat privind echipa care a câștigat imunitatea.

Irina Fodor, anunț neașteptat despre imunitate, la America Express – 28 februarie 2023

În ediția de aseară, 28 februarie 2023, a emisiunii America Express, concurenții s-au întrecut în cursa pentru imunitate. Lupta pentru cea de-a doua imunitate din Columbia le-a adus mai multe probe dificile concurenților, una dintre ele cu efect lacrimogen. Concurenții au trudit la muncile câmpului, dar au și plâns. Aceștia au fost nevoiți să culeagă o sută de cepe și să le curețe. 

Drumul a continuat apoi către o nouă locație, acolo unde concurenții au fost nevoiți să își colecteze lacrimile, folosindu-se tot de puterea mirosului de ceapă. După care, concurenții au fost puși să facă rost de cât mai multe tricouri și să poarte astfe mai multe straturi, exact ca o ceapă. Așadar, vedetele au ajuns la Irina mai bine îmbrăcate ca niciodată, alergând în cursă purtând cât mai multe haine suprapuse. Numărul de straturi a fost apoi transformat în minute scăzute din timpul de sosire.

Primii care au ajus la Irina Fodor au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, care au fost foarte fericiți când aceasta le-a înmânat o sticlă de vin și i-a anunțat că au parte de cazare. Așadar, cei doi au fost convinși că au câștigat imunitatea, însă anunțul neașteptat al Irinei i-a luat prin surprindere.

„Despre imunitate nu putem vorbi încă pentru că se va stabili în funcție de numărul de hăinuțe, dar și în funcție de timpul în care ați ajuns la mine. În funcție de asta se va stabili echipa imună”, a fost anunțul surprinzător dat de Irina Fodor.

Puya și Melinda, care au ajuns la Irina după Scărlătescu și Doina, au fost convinși că n-au câștigat.

„N-am înțeles nimic din ce mi-a spus Irina. Trebuie să ne căutăm cazare și clasamentul îl vom afla mâine”, a spus Melinda.

„Adică ce? Dacă îmi caud cazare, înseamnă că nu mai am imunitate, că așa se dă imunitatea asta. Îți dă hotel, îți dă păpică, vinuț și știu ce ce-ți mai dă”, a spus și Puya.

Cine a câștigat amuleta la America Express – 28 februarie 2023

Ediția de aseară a emisiunii America Express a început cu al doilea joc pentru amuletă din Columbia. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Puya și Melinda, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au întâlnit într-un decor de poveste în care trăiau dinozaurii, în urmă cu milioane de ani.

cine-a-castigat-amuleta-la-america-express–28-februarie-2023-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Să știți, dragilor, că ne aflăm într-un impresionant sit arheologic, numit Pozos Azules. Este într-o regiune de-o frumusețe ieșită din comun, cu păduri, văi și fâșii deșertice. Se numește Villa de Leyva, așa cum ați aflat ieri. Pe aici, în urmă cu 60 de milioane de ani, era un paradis al dinozaurilor. Imaginați-vă doar turmele de brontosauri păscând agale. Stegozaurii adăpându-se și brusc se stârnea panica general, veneau velociraptorii și apoi apărea T-Rex. Suntem într-un adevărat Jurassic Park, numai că este, de fapt, un cimitir de fosile. Multe sunt încă nedescoperite. Toate cele trei echipe sunt gata să descopere noi specii de dinozauri. Unul vas ta lângă mine, celălalt va pleca să adune cu roaba diverse unelte de care aveți nevoie și chiar oase, fosile. Trebuie să mergeți după hartă, exact în ordinea numerotării locurilor”, a fost vestea dată de Irina Fodor la jocul pentru amuletă, potrivit a1.ro.

Cei șase concurenți s-au străduit să ducă la bun sfârșit probele, însă echipa învingătoare a fost cea formată din Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Cei doi au câștigat amuleta, spre dezamăgirea Andreei Antonescu și Andreei Bălan, care au ratat la mustață amuleta.

cine-a-castigat-amuleta-la-america-express–28-februarie-2023-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton