Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, eliminați din competiție. „Un drum foarte frumos, fără niciun regret”

America Express 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, eliminați din competiție. „Un drum foarte frumos, fără niciun regret”
12

de Andra Stana,

O nouă ediție a emisiunii „America Express” a fost difuzată aseară, 22 februarie 2023 și trei echipe s-au întrecut în cursa pentru ultima șansă. În final, ultima echipă care a ajuns la Irina Fodor a părăsit competiția, având în vedere că totemul a fost roșu. Iată care este a treia echipă eliminată de la America Express 2023.

A treia echipă eliminată de la America Express – 22 februarie 2023

În ediția de miercuri, echipa formată din Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla a fost eliminată din competiția America Express – Drumul Aurului. Cei doi au intrat în cursa pentru ultima șansă alături de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Irina Fodor a arătat tuturor că vulturul era roșu, astfel că cei ajunși pe ultimul loc au fost nevoiți să părăsească emisiunea.

S-a lăsat o liniște atât de apăsătoare. Chiar a fost emoționant, pentru că te atașezi de ei. Noi ne-am atașat de ei. Toți ne-am atașat de ei”, a mărturisit Cătălin Bordea.

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, eliminați de la America Express 2023

Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au fost eliminați de la America Express 2023, după ce au ajuns ultimii în cursa pentru ultima șansă.

Deși vestea a fost una tristă, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla au recunoscut că se așteptau să primească această veste de la Irina. Cei doi au făcut tot ce au putut în timpul probei, dar nu au reușit să ajungă primii la careu.

Așa cum bănuiam, totemul nu era ceea ce trebuie și asta pune capăt unui drum extrem de lung (…) În viața mea, nu aș fi făcut această cursă, dar dacă e să o luăm de la capăt, tot așa vreau să facem. Cu același grup, cu aceiași oameni”, a spus Ovidiu Buta.

Un drum foarte frumos, fără niciun regret”, a declarat Joaquin Bonilla.

America Express 2023. Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, a treia echipă eliminată din competiție  – 22 februarie 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mesajul lui Ovidiu Buta după eliminarea de la America Express 2023

După eliminarea de la America Express, în ediția difuzată miercuri, 22 februarie 2023, Ovidiu Buta a vorbit despre experiență într-o postare pe Instagram.

„Ce pot spune cu mâna pe inimă este că fară Joaquin, energia lui fantastică și felul lui atât de cool de a vedea lumea, nu cred că ajungeam atât de departe. Și mai este ceva în care toată viața am crezut- oamenii sunt cei care întotdeauna vor face diferența.

De aceea vreau să le mulțumesc atât colegilor de cursă cât și echipei noastre care a râs și a plâns împreună cu noi, producției care a gestionat atât de bine un proiect gigantic și tuturor celor care ne-au deschis ușile caselor și ale mașinilor.

Celor care ne-au hrănit și ne-au povestit viața lor. Celor care au alergat alături de noi. Celor care au fost acolo atunci când nu mai aveam nicio speranță. Și un ultim lucru: dacă mâine aflu că mă întorc în cursă, o să fiu cel mai fericit om de pe planetă. Dar, până atunci, vă pupă Buta. Și Joaquin.”, a scris Ovidiu Buta pe contul său de Instagram.

Ce echipe au rămas în competiția America Express 2023

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, Bie Adam și mama ei, Mihaela sunt echipele care au rămas pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigători ai celui mai spectaculos reality show din România și marele premiu de 30.000 de euro.

În următoarea ediție, aventura ajunge în Columbia, țara în care stresul și nervii competiției devenite și mai apăsătoare se întâlnesc cu zâmbetele unuia dintre cele mai vesele popoare ale lumii.

America Express continuă, duminica aceasta, la Antena 1, de la ora 20:00, cu noi misiuni obositoare în cea de-a treia destinație de pe Drumul aurului!

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton