Homepage  / Televiziune

America Express 2023. Prima echipă care s-a reunit, după ce concurenții au luptat individual. Anunțul făcut de Irina Fodor

America Express 2023. Prima echipă care s-a reunit, după ce concurenții au luptat individual. Anunțul făcut de Irina Fodor
9

de Roxana Mirea,

În ediția de aseară, 13 martie 2023, a emisiunii America Express, echipele s-au întrecut într-o cursă cu adevărat specială. Concurenții au luptat individual în competiție. „În următoarele 24 de ore, nu veți concura ca o pereche, ci separat”, a spus Irina Fodor. Iată care a fost echipa care s-a reunit prima și ce au câștigat concurenții.

Concurenții au luptat individual la America Express, 13 martie 2023

America Express a continuat aseară, 13 martie 2023, cu o cursă cu totul specială: concurenții au luptat individual în competiție. „În următoarele 24 de ore, nu veți concura ca o pereche, ci separat”, a spus Irina Fodor.

A venit o veste neagră ca furtuna care se întrevedea de departe”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu.

Unii dintre ei au călătorit, au făcut misiuni și au căutat cazare, în timp ce alții au jucat diverse jocuri, performanțele lor influențând parcursul celorlalți în cursă. Așadar, Cătălin Bordea, Andreea Antonescu, Dinu Gavril și Doina Teodoru au plecat în cursă. Cu Irina Fodor, au rămas Cătălin Scărlătescu, Nelu Cortea, Jean Gavril și Andreea Bălan.

După mai multe probe istovitoare, echipele au început să se reunească. Prima care a ajuns la destinație după cursa de una singură a fost Doina Teodoru. Aceasta a fost ajutată de avantajele pe care le-a obținut partenerul ei la jocuri. Când și-a văzut iubita, Cătălin Scărlătescu a început să danseze de bucurie. Actrița i-a sărit în brațe iubitului său, vizibil fericită.

concurentii-au-luptat-individual-la-america-express-13-martie-2023-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

M-am bucurat atât de mult să-l văd pe Cătălin, care dansa când m-a văzut. Am fost fericită să-l pup și să-l iau în brațe”, a mărturisit ea.

De asemenea, Nelu Cortea a făcut show când l-a văzut pe Cătălin Bordea. Cătălin nu a mai avut răbdare să ajungă la colegul său, motiv pentru care a scos mâna pe geamul mașinii și l-a salutat. Nelu Cortea a început să danseze și să țipe după el.

Baby! Du-te la steag. Hai la tata!”, i-a spus concurentul.

O bucurie fantastică!”, a mărturisit Cătălin Bordea.

După Bordea, a avut Andreea Antonescu. De altfel, Dinu Gavril a ajuns pe ultimul loc la Irina Fodor.

Irina Fodor, despre deznodământul cursei

După ce toate echipele s-au întregit, Irina Fodor a făcut un anunț despre deznodământul cursei.

Dragilor, acum putem să spunem că ce a fost mai greu a trecut. Toată lumea e de acord? Ați fost despărțiți, dar totuși ați jucat, ați făcut rost de niște aur pentru că sunteți în căutarea lui El Dorado, pentru că pe Drumul Aurului există Dorados și pentru că sunteți aventurieri. Iată cum stăm!”, a mărturisit Irina Fodor, potrivit a1.ro.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au reunit primii, iar pentru asta au 5 sori și mai au 5 sori pentru că chef Cătălin a câștigat un joc, deci au în total 10 puncte.

De asemenea, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat o probă, motiv pentru care au obținut 5 puncte din partea Irinei Fodor. Aceștia au mai primit 3 puncte pentru că s-au reunit a doua echipă.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au adunat 7 sori, în timp ce Jean și Dinu Gavril au obținut 6 puncte.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton