Homepage  / Televiziune

America Express, 7 martie 2023. Provocări extreme pentru concurenți, în lupta pentru amuletă. „Nu mai puteam să respir”

America Express, 7 martie 2023. Provocări extreme pentru concurenți, în lupta pentru amuletă. „Nu mai puteam să respir”
17

de Roxana Mirea,

Ultima imunitate din acest sezon America Express a fost câștigată de Andreea Bălan și Andreea Antonescu, după o cursă cu aroma celei mai bune cafele din lume, în ediția de aseară a reality show-ului. Aventura continuă în seara aceasta cu un joc pentru amuletă memorabil: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea se întrec pe un traseu uluitor, cu provocări extreme, în cel de-al doilea canion ca mărime din lume.

Amuleta aduce adrenalină maximă pentru concurenții America Express – 7 martie 2023

 În seara aceasta, amuleta aduce adrenalină la maximum într-unul dintre cele mai frumoase peisaje ale Columbiei: canionul Chicamocha, printre piscuri, cascade și prăpăstii amețitoare. Urmează un joc de amuletă cu sporturi extreme! De la tiroliană cu o viteză uimitoare la coborâre în rapel de la o înălțime impresionantă, concurenții au parte de senzații tari pe un traseu spectaculos, care îi trece prin experiențe palpitante, trăite pentru prima dată. Iar totul este cronometrat!

America-Express_editia-31_5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

De ce ți-e frică nu scapi. Nu am mai făcut așa ceva niciodată. Și nu vreau să stau suspendat”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu.

Eu mă tem rău de înălțime. Am vrut să renunț în acel moment. M-a apucat o panică incredibilă. Cred că am avut atac de panică. Am început să tremur, nu mai puteam să respir”, a povestit Cătălin Bordea.

M-am uitat la Melinda, era albă la față”, a spus Puya.

Cum vor trece concurenții prin provocările extreme și cine va câștiga această amuletă plină de adrenalină telespectatorii vor descoperi în ediția America Express difuzată de Antena 1 în această seară, 7 martie 2023, de la ora 20:30.

America-Express_editia-31_19Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 17

Cina a câștigat ultima imunitate de la America Express 2023

După o cursă începută în condiții restrictive (concurenții fiecărei echipe au fost legați unul de altul cu cătușe), eliberarea le-a adus misiuni cu aroma celei mai bune cafele din lume în orășelul fermecat Barichara, care a inspirat celebrul film de animație „Encanto”. Iar după ce fiecare echipă a măcinat 4 kilograme de cafea columbiană, concurenții și-au câștigat dreptul de a savura gustul inconfundabil al cafelei din Santander. Dar dreptul cazării la hotel, cu odihnă și mese copioase, a revenit unei singure echipe, care a obținut, în ediția America Express de ieri seară, ultima imunitate din acest sezon al reality show-ului: Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Competiția a continuat cu un surprinzător test al fricilor – o probă la care provocarea concurenților a fost să-și controleze pulsul în situații neașteptate, care le activează fobiile. Așa a început o nouă cursă, la capătul căreia echipele calificate la jocul de amuletă au fost Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, Puya și Melinda, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton