Homepage  / Știri

Filmările de la America Express s-au terminat. Mesajul postat de Irina Fodor la revenirea acasă

Filmările de la America Express s-au terminat. Mesajul postat de Irina Fodor la revenirea acasă
8

de Andra Stana,

America Express, noua variantă a emisiunii Asia Express, va debuta peste câteva luni la Antena 1. De curând, filmările pentru show-ul prezentat de Irina Fodor s-au încheiat. Miercuri, vedeta a revenit în România.

Filmările de la America Express s-au încheiat recent. Printre primii care au transmis un mesaj înainte de revenirea în România se numără Irina Fodor. Chiar din avionul ce o aducea acasă, prezentatoarea a avut un mesaj simpatic pentru soțul ei, Răzvan Fodor.

Pe drum spre casă, la raionul de fructe și legume. @răzvan_fodor, să vezi ce proaspătă ajung acasă!”, a scris Irina Fodor, într-un insta story publicat miercuri seară.

De asemenea, Irina Fodor a surprins o imagine spectaculoasă în timpul zborului. „Când vii spre casă și tot ce vezi pare un semn că ești acolo unde îți e locul”, a scris vedeta pe Instagram, într-un mesaj dedicat tot soțului ei, Răzvan.

Diana Bulimar, una dintre vedetele participante la America Express, a publicat și ea recent prima imagine de la revenirea în România. Pe Instagram, sportiva și-a anunțat fanii că s-a întors acasă.

„Guess who’s back, back again?!🙋🏼‍♀️🤭 Îmi trag puțin sufletul și revin cu ce e nou în viața mea💙”, a scris Diana Bulimar în mediul online.

Ultima etapă din America Express s-a filmat în Columbia

La începutul lunii, Irina Fodor a povestit pe Instagram că filmările pentru America Express se apropiau de sfârșit. Aceasta i-a ținut la curent pe urmăritorii ei în legătură cu evoluția filmărilor pentru „America Express” încă de când a plecat din România, la sfârșitul lunii mai.

După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu în noul sezon al emisiunii „Asia Express”Vedetele de la „America Express” au pornit pe urmele conquistadorilor și au descoperit culorile și condimentele din Mexic, au explorat templele din Guatemala și, în final, au descifrat misterele din Columbia.

Irina FodorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Irina Fodor a publicat constant imagini de la filmările pentru „America Express”. La începutul lunii, ea a dezvăluit că și etapa din Guatemala s-a încheiat, iar concurenții se aflau deja în ultima etapă a competiției. Ultima etapă a filmărilor pentru „America Express” s-a desfășurat în ultima țară de pe Drumul Aurului, Columbia.

Telespectatorii vor afla cine sunt câștigătorii show-ului în toamnă, atunci când emisiunea va fi difuzată la televizor.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton