Homepage  / Seriale / Seriale americane

„American Gods” devine serial

„American Gods” devine serial

de Redactia Tvmania

Dacă Bryan Fuller rămâne fără job după anularea serialului „Hannibal”, asta nu înseamnă că o să-și ia vacanță. Regizorul lucrează de ja la adaptarea pentru televiziune a cărții „American Gods”, scrisă de Neil Gaiman, pentru Starz. Proiectul s-a născut vara trecută și a primit undă verde zilele acestea.

american-gods-tv-series

Scriitorul Neil Gaiman va scrie câteva episoade ale serialului regizat de Bryan Fuller („Hannibal”). Autorul cărții adaptate de Bryan Fuller pentru Starz, Neil Gaiman, vrea să urmărească foarte aproape proiectul și va semna scenariul mai multor episoade din primul sezon „American Gods”. Pilotul va fi scris de Michael Green, dar Gaiman va superviza totul pentru că, în afară de faptul că va scrie el însuși scenariile câtorva episoade, va fi și producător executiv. Neil Gaiman nu e la primele încercări în televiziune, el a mai scris scenarii pentru „Babylon 5” și „Doctor Who.

„American Gods” își caută acum actorii principali care să joace în serialul care va avea premiera la sfârșitul anului 2016.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton