Homepage  / Știri

Americanii îşi botează copiii inspiraţi de saga „Amurg”

Americanii îşi botează copiii inspiraţi de saga „Amurg”

de Redactia Tvmania

„Isabella” şi „Jacob” – numele a doi dintre protagoniştii francizei „Amurg”, interpretaţi de Kristen Stweart şi Taylor Lautner – sunt cele mai populare prenume alese pentru botezul nou-născuţilor în SUA, scrie revista „Time”.

Într-un clasament cu 1.000 de locuri, întocmit de Social Security Administration, prenumele – care au fost şi anul trecut pe primul loc – sunt cele mai folosite.

„Edward” (numele vampirului jucat de Robert Pattinson) lipseşte, însă, din Top 10. Este clară influenţa filmelor inspirate de cărţile lui Stephenie Meyer: în ultimii 12 ani, Isabella nu a intrat decât o singură dată în primele zece poziţii (anul trecut).

O noutate a topului din acest an o constituie avansul numelor „Kellan” (un alt personaj din „Amurg”), „Knox” (cum e botezat unul dintre copiii cuplului Anjelina Jolie – Brad Pitt) şi „Tiana” (protagonista animaţiei Disney „Prinţesa şi broscoiul”) – care nu au intrat, însă, în Top 10.

Mare absent al clasamentului este „Elvis”: prenumele lipseşte din cele 1.000 de nume desemnate drept cele mai populate în SUA, pentru prima dată din 1954 încoace.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton