Homepage  / Muzică

AMI are un nou single și un nou videoclip: “Camina”

AMI are un nou single și un nou videoclip: “Camina”

de Redactia Tvmania

AMI, una dintre cele mai populare artiste de la noi, a lansat împreună cu MediaPro Music, piesa “Camina”.

ami

Piesa este produsă în studioul DAV7 Music și compusă de Adi Colceru, iar textul este scris de AMI. “Camina” este o piesă de stare de care m-am îndrăgostit la prima ascultare! Are un sound special și mi se potrivește perfect! Sper că și cei ce îmi ascultă muzica să fie la fel de încântați, mai ales că au așteptat de la mine cu nerăbdare o piesă în limba spaniolă!” a declarat artista.

ami camina final cover

Khaled Mokhtar este regizorul videoclipului care este unul de imagine în care artista a schimbat cinci ținute. ”Am ales un clip de imagine și cred că e cel mai bun clip al meu de până acum. E prima dată când lucrez cu Khaled, mi-a inspirat încredere de la început și m-a asigurat că rezultatul va fi cel așteptat! Așa a și fost! Am avut o superechipă în spate cu care am lucrat și de care sunt foarte mulțumită: styling – Andra Moga și makeup & hair – Alex Ifimov” a declarat AMI.

AMI a devenit cunoscută datorită hitului “Trumpet lights”. Printre piesele ei se mai numără “Playa En Costa Rica / Deja Vu” cu Grasu XXL, “Otra vez”, “Una serenada”, “I promise you” și „Somnu nu mă ia”, toate produse în studioul DAV7Music, de Adi Colceru, alias David DeeJay.

Puteti vedea aici videoclipul:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=rh6Rq6tiDZM[/youtube]

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton