Homepage  / Vedete româneşti

Amna, adevărul despre relația cu Dorian Popa. „Fiul meu a zis că i-ar plăcea să fie tatăl lui vitreg”

Amna, adevărul despre relația cu Dorian Popa. „Fiul meu a zis că i-ar plăcea să fie tatăl lui vitreg”
10

de Roxana Mirea,

În prezent, Amna este o femeie singură, însă, de-a lungul timpului, publicul a cuplat-o cu mai mulți bărbați din showbiz. Unul dintre aceștia este Dorian Popa. Artista a fost prezentă în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni” și a vorbit despre natura relației cu Dorian Popa și a lămurit și motivul pentru care fiul ei i-a spus că și-ar dori ca vloggerul să fie tatăl lui vitreg.

Amna, despre relația cu Dorian Popa

Amna a fost invitată în cadrum emisiunii online „Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Artista a vorbit și dezpre zvonurile potrivit cărora ar fi avut o relație cu Dorian Popa. Tot ea a explicat și de ce fiul ei i-a spus că i-ar plăcea ca Dorian Popa să fie tatăl lui vitreg.

Ce-aveți măi frate? Chiar am uitat să îl sun să îi spun că fiul meu a zis că i-ar plăcea să fie tatăl lui vitreg. Dorian îmi este ca un frate, are o relație de 12 milioane de ani, nu există așa ceva. Doamne, nu! Știți de la ce a zis fiul meu că vrea ca Dorian Popa să fie tatăl lui vitreg? De la faptul că este fanul lui. Într-o zi îmi zice „Auzi mami, sunt ok să îți faci și tu o relație.” Eu zic „Vorbești serios?” El: „Da, sunt pregătit.” Și am vrut să văd ce poate copilul. „Cu cine ai vrea tu să mă vezi așa?” Stă și se gândește și zice: „Cu Dorian. Mi-ar plăcea să mă joc și cu Cheluțu.” Își imagina cum se jucau pe calculator, se împușcau, cam asta e pentru el un tată, probabil, în capul lui. M-am uitat și am zis: „Doamne ferește mami, nu!” De-ale copiilor”, a declarat Amna, potrvit wowbiz.ro.

Amna-adevarul-despre-relatia-cu-Dorian-Popa.-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Amna: „Îl iubesc tare mult”

Amna a clarificat situația și a spus că între ea și Dorian Popa nu există și nu a existat niciodată o relație de natură amoroasă. Artista spune că îi poartă un respect enorm lui Dorian și că de fiecare dată a ajuta-o cum a putut.

Dorian îmi este un exemplu. Cred că scoatem un album, jur. Avem vreo 4-5 piese, acum lucrăm la următoarea, ne dorim să mai facem. Îl admir, îl apreciez, tot timpul m-a scos din o grămadă de chestii și cu casa și cu muncitorii, cu ce a putut el, tot timpul e acolo și are tot respectul meu și îl iubesc tare mult. Dar, în sensul ca prieten”, a mai mărturisit Amna.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton