Homepage  / Știri

Amy Schumer, Regina Hall, Wanda Sykes ar putea fi gazdele galei Oscar 2022

Amy Schumer, Regina Hall, Wanda Sykes ar putea fi gazdele galei Oscar 2022

de Ioana Maria,

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar 2022 prinde contur. Amy Schumer, Regina Hall și Wanda Sykes ar fi pus la punct detaliile pentru a fi gazdele ceremoniei de decernare a premiilor Oscar din 27 martie, potrivit Variety.

Producătorul televiziunii, Will Packer, are întâlniri de săptămâni întregi pentru a găsi vedetele perfecte pentru a găzdui marele eveniment. Persoane apropiate discuțiilor au dezvăluit, de asemenea, că starul din „Mad Men”, Jon Hamm a fost luat în considerare la un moment dat, dar a ieșit din discuție.

Producătorul filmului „Girls Trip” a venit cu ideea ca ceremonia să fie formată din trei acte. Fiecare oră ar urma să aibă o pereche diferită de gazde.

Lista oficială a gazdelor va fi anunțată la emisiunea „Good Morning America”.

Amy Schumer, în vârstă de 40 de ani, a glumit pe Instagram că are „de anunțat niște vești mari și amuzante”. Postarea ei ar putea fi un indiciu subtil în ceea ce privește candidatura ei ca prezentatoare.

Evenimentul va avea loc la Dolby Theatre din Los Angeles, iar participanții nu vor fi nevoiți să prezinte dovada vaccinării. Ei vor trebui doar să prezinte un test PCR negativ sau un test rapid de antigen negativ.

Este o diferență destul de mare față de ceremoniile SAG Awards și Critics Choice Awards din acest an, întrucât ambele gale vor solicita schema completă de vaccinare.

Anul acesta va fi pentru prima dată când premiile Oscar vor avea din nou o gazdă, sau gazde, după o perioadă de trei ani fără niciun prezentator. Ceremonia a fost găzduită ultima dată de Jimmy Kimmel în 2018.

Seth Rogen în serialul Pam & Tommy, foto Hepta

Actorul Seth Rogen a criticat recent premiile Oscar și a afirmat că oamenilor „nu le mai pasă” de ceremonie. Comediantul, în vârstă de 39 de ani, și-a împărtășit gândurile despre râvnitele premii într-un interviu acordat Insider.

„Nu înțeleg de ce le pasă atât de mult oamenilor de film dacă altora le pasă de premiile pe care ni le acordăm noi înșine”, a spus Rogen.

„Pentru mine, poate că oamenilor pur și simplu nu le pasă”, a adăugat starul din „Pam & Tommy”. „Nu-mi pasă cine câștigă premiile auto. Nicio altă industrie nu se așteaptă ca toată lumea să se intereseze de ce premii își acordă ei înșiși. Poate că oamenilor pur și simplu nu le pasă. Poate că le-a păsat pentru o vreme și nu le-a mai păsat. Și de ce ar trebui să le pese?”.

Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar va fi transmisă în direct pe 27 martie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton