Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu a spus când va avea loc nunta cu Edy Kovacs. Cum vrea să arate rochia de mireasă

Ana Baniciu a spus când va avea loc nunta cu Edy Kovacs. Cum vrea să arate rochia de mireasă
9

de Roxana Mirea,

Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Edi Kovacs. Frumoasa artistă a acceptat cererea în căsătorie a partenereului ei și e gata să îmbrace rochia de mireasă. Recent, Ana Baniciu a dezvăluit când va fi nunta cu Edy Kovacs, dar și cum va arăta rochia ei de mireasă.

Ana Baniciu a spus când va avea loc nunta

Ana Baniciu și iubitul ei, Edi Kovacs, s-au logodit, fiind pregătiți să pășească spre altar. Ana Baniciu a fost inivtată în emisiunea „Duet cu Alexandra Ungureanu”, unde a dezvăluit că nunta va avea loc, cel mai probabil, anul viitor.

Jucăm la nuntă cel mai probabil la anu! Chiar am vorbit zilele astea și am zis că cel mai probabil va fi în septembrie anul viitor. Ne pregătim de o nuntă cu sute de invitați. Nu sunt eu cu nunțile, cu evenimentele astea la care sunt conștientă că noi nu prea o să ne distrăm.

Dacă stau să salut fiecare om în parte, s-a dus seara. Îmi doresc să ne distrăm și să cânte multă lume”, a dezvăluit Ana Baniciu, potrivit cancan.ro.

Ana Baniciu a spus când va avea loc nunta cu Edy Kovacs. Cum vrea să arate rochia de mireasăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ana baniciu știe cum va arăta rochia de mireasă

Ana Baniciu s-a gândit deja la rochia de mireasă. Artista își dorește o rochie simplă, fără paiete. În plus, nici nu se gândește la sandale sau pantofi cu toc. Ei i-ar plăcea foarte mult să încalțe o pereche de teniși.

„Nici nu știu dacă o să mi-o fac sau o să mi-o cumpăr direct. Vreau ceva simplu, nu vreau pompoane, paiete. Mi-ar plăcea foarte mult în teniși și în rochie de mireasă, dar ai noștri sunt mai pe vechi așa”, a povestit Ana Baniciu.

Va fi un eveniment pentru toată lumea. Până la urmă ne bucurăm și că îi avem pe ei alături și că îi bucurăm. Am trecut prin niște chestii în ultima perioadă și m-am gândit să facem mai repede nunta pentru că nu știi ce se întâmplă, să fie ei în forță acum și să se bucure de fericirea noastră, să facem și un copil, că își crească și nepoții. Mă gândesc mereu la asta”, a mai dezvăluit Ana.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton