Homepage  / Vedete româneşti

Ana Baniciu, dezvăluiri despre iubitul ei, Edi Kovacs. Care este secretul relației lor

Ana Baniciu, dezvăluiri despre iubitul ei, Edi Kovacs. Care este secretul relației lor
9

de Roxana Mirea,

Ana Baniciu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Edi Kovacs. Recent, frumoasa artistă a acceptat cererea în căsătorie a partenereului ei și e gata să îmbrace rochia de mireasă. Iată ce a dezvăluit Ana Baniciu despre relația cu iubitul ei, dar și care este motivul pentru care a spus „da” la marea întrebare.

Ana Baniciu, despre relația cu iubitul ei, Edi Kovacs

Ana Baniciu și iubitul ei, Edi Kovacs, s-au logodit, fiind pregătiți să pășească spre altar. Ei bine, artista a spus că nu crede că se va schimba ceva în relația lor după ce se vor căsători. Cei doi evoluează împreună, iar artista are încredere că povestea lor de iubire va deveni din ce în ce mai frumoasă.

Nu știu dacă se va schimba ceva. Eu de-a lungul anilor am rămas în esență aceeași Ana și cred că relația cu Edi mă ajută mai degrabă să mă maturizez și să evoluez, decât altceva, ceva negativ. Noi evoluăm împreună și ne merge foarte bine împreună pe toate planurile și atunci cred că o să se schimbe lucrurile doar în bine. Sun pozitivă”, a declarat Ana Baniciu, pentru wowbiz.ro.

Ana-Baniciu-despre-relatia-cu-iubitul-ei-Edi-Kovacs-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Care este secretul relației dintre Ana Baniciu și Edi Kovacs

Ana Baniciu a fost cerută în căsătorie într-un mod special, la un restaurant din Paris, chiar lângă Turnul Eiffel. Artista a spus care este motivul pentru care a acceptat cererea în căsătorie și care este secretul relației lor.

Am spus DA pentru că este diferit, pentru că mă iubește extrem de mult și mi-am dorit asta și eu îl iubesc pe el extrem de mult, pentru că suntem foarte liberi în această relație și putem să ne continuăm viața așa cum ne dorim, nu ne îngrădim cu nimic, nu ne facem program unul altuia, ceea ce pentru mine este minunat. Suntem doi oameni care ne susținem în tot ceea ce facem și care suntem foarte deschiși și cred că și semănăm foarte mult. Cred că de fapt ăsta e atuul, în afara faptului că ne înțelegem foarte bine. Suntem doi oameni extrem de fericiți”, a mai mărturisit Ana Baniciu.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton