Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ana Baniciu, din nou în lumina reflectoarelor alături de DJ Project. „Nu sunt un om al tiparelor!”

Ana Baniciu, din nou în lumina reflectoarelor alături de DJ Project. „Nu sunt un om al tiparelor!”
12

de Cătălina Matei,

După o perioadă încărcată emoțional, în care și-a pierdut mama, Ana Baniciu a revenit în forță pe plan muzical. Este noua voce care alături de DJ Project a urcat deja în topurile de la radio cu piesa „Iubirea mea”, o colaborare „nășită” prin intermediul Adelei Popescu.

Urmează și alte piese lucrate împreună, iar vara aceasta se anunță una plină de concerte și fără proiecte în TV.  Ana se concentrează momentan asupra muzicii, chiar își dorește un duet alături de tatăl său, Mircea Baniciu, iar planurile de nuntă sunt și ele programate pentru mai târziu.

Cum ai ajuns să colaborezi cu băieții de DJ Project?

Cred foarte mult în univers şi în timing şi mai cred că nimic nu e întâmplător. Naşa noastră este Adela Popescu, ea a fost cea care mi-a zis că Gino a întrebat de mine şi mă cauta! Am vorbit în aceeaşi zi cu el şi i-am spus fără ezitare că mi se pare un proiect foarte cool şi că vreau să fac parte din DJ Project.

Urmează și alte colaborări cu ei?

Evident! „Iubirea Mea” este doar începutul şi mă bucură nespus încântarea celor cu care ne întâlnim la concerte, semn că se bucura că eu sunt nouă voce a acestui proiect.

Dintre toate piesele lansate de ei până acum, alături de alte voci feminine, care crezi că ți s-ar fi potrivit cel mai tare și de ce?

Toate piesele lor sunt hit, ceea ce nu au reuşit mulţi … piesa mea preferată este „Retrograd”, am lăcrimat pe piesa asta şi e o piesă cu un mesaj în care mă regăsesc!

Ultimele luni au fost extrem de încărcate emoțional pentru tine: ți-ai pierdut mama… Condoleanțe!  Ce crezi că ai preluat de la ea?

E o perioadă foarte confuză pentru mine dar cu ajutorul muzicii încerc să mă repoziţionez şi să îmi reîncarc bateriile! Mama m-a rugat să cânt, să nu plâng şi să fiu curajoasă în continuare şi asta fac.

Dar de la tatăl tău?

Tata este şi el ocupat, cânta în toată ţara şi este înconjurat de oameni faini! Asta e important.

Cum mai stai cu pregătirile pentru nuntă?  Vei avea o petrece clasică sau vei ieși din tipare?

Trebuie să stabilim data şi locaţia, avem în minte o petrecere între prieteni, petrecere în care să ne distrăm foarte tare şi să ne bucurăm de moment… important este să avem şi timp să putem organiza nunta, momentan suntem doar pe drumuri şi eu şi Edi, dar sperăm că anul viitor în septembrie să vă dăm vestea.

Apropo de tipare… care sunt cele mai importante reguli pe care nu le-ai respectat până acum? Bineînțeles, ne spui ce nu te poate incrimina! 😉

Nu sunt un om al tiparelor! Am funcţionat mereu în funcţie de intuiţie şi nu prea am greşit, ba chiar am câştigat. Ce pot spune cu certitudine este că sunt un om corect şi nu prea încalc reguli, îmi place să ştiu că eu am făcut partea mea.

Și ce anume respecți cu strictețe?

Cuvântul şi odihna! Cuvântul pentru că sunt un om de cuvânt, nu uit ce spun sau ce promit şi aştept şi de la cei din jurul meu asta, iar odihna pentru că, mai ales în perioada asta, oboseala nu îmi face bine, acesta e motivul pentru care trebuie să fiu atentă la orele de somn.

Dar în ce privește forma ta fizică? Ai o siluetă de invidiat!

Mulţumesc! Sunt o femeie activă, rareori stau. Prietenii râd când mă văd că nu am stare, îmi spun că arăt ca o albinuţă şi cred că asta mă face să am un tonus bun!

Cum arată meniul tău, în general? Și ce nu-ți lipsește niciodată din frigider?

Întrebarea este… ce nu am în frigider?! Am din toate pentru că ador să gătesc, mă relaxează şi pasionează bucătăria!

Ești extrem de activă în Social Media. Cum reușești să te detașezi de comentariile răutăcioase de la postările tale?

M-am maturizat şi am înţeles că nu poate să te iubească toată lumea şi că nu este sănătos şi important să pun la suflet comentariile negative , doar dacă sunt constructive.

Ce se întâmplă cu televiziunea? În ce alte proiecte mai ești implicată?

Am avut multe propuneri din televiziune anul ăsta, însă am pus momentan televiziunea pe hold pentru că avem foarte multe concerte şi sunt constant plecată… este momentul pentru muzică acum! Televiziunea este una între marile mele iubiri şi am să revin cu siguranţă pe ecrane.

Cum va arăta vara aceasta pentru tine?

Vara asta este plină de concerte cu DJ Project, o vară plină în care sunt înconjurată de oameni zâmbitori şi de energie bună! Mă bucur de moment!

Ce planuri de vacanță ai?

Poate reuşim în septembrie să plecăm câteva zile undeva, ne am propus în Grecia dar şi eu şi Edi suntem extrem de ocupaţi în perioadă ce vine şi ne focusăm pe muncă, de vacanțe o să avem timp.

Revenind la muzică, dintre artiștii din România, în afară de băieții de la DJ Project, cu cine ți-ar plăcea să mai înregistrezi?

Am în plan un duet cu tata, îmi doresc asta de când mă ştiu! Mi-ar plăcea din suflet o piesă cu prietenul meu drag, Connect-R.

Ana-Baniciu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton